bonsai Publicat Februarie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2012 am o sursa de pui de curte,majoriaetea cocosei......dar nu prea stiu ce sa fac din ei......sunt mult mai atosi.....singura chestie la care ma pricep e sa-i fierb in oala cu presiune.... va rog[flo][flo][flo],ceva retete pt o astfel de carne,ar fi pacat sa se iroseasca o sursa buna si curata de carne,si sa mancam pui "umflati" cu chimicale.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Publicat Februarie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2012 Si eu.....asa ca ii folosesc la ciorba...in oala sub presiune,fac chiftelute si ardei umpluti,sau bat pieptul bine si il pun in dry cooker.....sau il fierb in oala sub presiune apoi fac diverse mancaruri....cu carnea aferenta....noi doar din aia mancam. Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Publicat Februarie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2012 Se pot face orice bunatati cu el,fiert in prealabil.... Musaca,un pui de ala la cuptor,in suc propriu,cu vin si bait adevarat,acoperit cu hartie de copt in loc de folie..sau chiar folie...arata divin si are gust divin.... Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Publicat Februarie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2012 Coq au vin J si Carla (05.02.2006) Culinare Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonsai Publicat Februarie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2012 [flo]multumesc pt variantele oferite! ...eu nu am fost destul de clara si nu am specificat,as fi dorit variante sa gatesc aceasta carne pt copii din dotare.....fata mea la 7 ani,cum vede ca e de ros la ea,zice ,pas!!!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Publicat Februarie 26, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 26, 2012 pai poti face aceeasi variante,doar ca fara prajeala...eva e innebunita dupa ardei umpluti,chiftelute,bors de perisoare,musaca...facuta cu carne de pui galben cum zice ea....si fara prajeala...unde e problema ca nu pricep.. Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonsai Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 eumada,[flo][flo] ..intrebai unde e problema.....pai, PROBLEMA se numeste ANTITALENT la bucatarie.......ca stau cu puiul in fata si ma intreb ce sa-i fac! ...la mine functioneaza urmatoarea regula ,numai cu explicatii ca la prosti:draga ,iei puiul,il fierbi in oala,toci carnea......cred ca asa faci ardeii umpluti.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 uite aici, mancaricile cu carne de pui sunt numai cu carne de pui de casa de la maica-mea, o dezosez, o tai cubulete (pulpe, piept), si se fierbe, cu ceva mai multa rabdare bafta http://mihaelaliarusu.blogspot.com/ Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnnaBaby Publicat Februarie 28, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 28, 2012 Chiar daca nu ai oala sub presiune poti face carnea mai frageda, in oala normala, doar ca fiarta la foc mic minim 3 ore, si abia apoi o folosesti la ce mancare vrei tu. Pt friptura se aplica aceeasi regula, timp indelungat si rabdare - pui carnea in tava la cuptor, cu ulei, vin, etc ce va place voua, o acoperi cu folie si o lasi la foc mediu tot asa, minim 3 ore. La sfarsit daca nu ti se pare rumenita o lasi descoperita cateva minute sa se mai coloreze. Anna si Ioana (11.07.2008) asa creste Ioana povestea nasterii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bonsai Publicat Februarie 28, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 28, 2012 dorsilia, am gasit multe idei bune in retetele tale.multumesc[flo][flo][flo] annababy, sunt bune si variantele tale,dar nici timpul nu e in avantajul meu.....sunt convinsa ca dupa 3 ore la cuptor va fi ceva bun in tava....DAR....cand ai un sugar de cateva luni in casa si inca o scolarita de clasa 1 nu prea am timp pt dedicat bucatariei ca si arta.....imi doresc sa le gatesc copiilor mei sanatos, dar si RAPID......de aceea am cerut retete...[flo][flo][flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.