Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

pui de curte


Recommended Posts

am o sursa de pui de curte,majoriaetea cocosei......dar nu prea stiu ce sa fac din ei......sunt mult mai atosi.....singura chestie la care ma pricep e sa-i fierb in oala cu presiune....

 

va rog[flo][flo][flo],ceva retete pt o astfel de carne,ar fi pacat sa se iroseasca o sursa buna si curata de carne,si sa mancam pui "umflati" cu chimicale....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Si eu.....asa ca ii folosesc la ciorba...in oala sub presiune,fac chiftelute si ardei umpluti,sau bat pieptul bine si il pun in dry cooker.....sau il fierb in oala sub presiune apoi fac diverse mancaruri....cu carnea aferenta....noi doar din aia mancam.

 

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

 

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Se pot face orice bunatati cu el,fiert in prealabil....

Musaca,un pui de ala la cuptor,in suc propriu,cu vin si bait adevarat,acoperit cu hartie de copt in loc de folie..sau chiar folie...arata divin si are gust divin....

 

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

 

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pai poti face aceeasi variante,doar ca fara prajeala...eva e innebunita dupa ardei umpluti,chiftelute,bors de perisoare,musaca...facuta cu carne de pui galben cum zice ea....si fara prajeala...unde e problema ca nu pricep..

 

 

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

 

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eumada,[flo][flo]

 

..intrebai unde e problema.....pai, PROBLEMA se numeste ANTITALENT la bucatarie.......ca stau cu puiul in fata si ma intreb ce sa-i fac!

 

...la mine functioneaza urmatoarea regula ,numai cu explicatii ca la prosti:draga ,iei puiul,il fierbi in oala,toci carnea......cred ca asa faci ardeii umpluti....

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Chiar daca nu ai oala sub presiune poti face carnea mai frageda, in oala normala, doar ca fiarta la foc mic minim 3 ore, si abia apoi o folosesti la ce mancare vrei tu. Pt friptura se aplica aceeasi regula, timp indelungat si rabdare - pui carnea in tava la cuptor, cu ulei, vin, etc ce va place voua, o acoperi cu folie si o lasi la foc mediu tot asa, minim 3 ore. La sfarsit daca nu ti se pare rumenita o lasi descoperita cateva minute sa se mai coloreze.

 

Anna si [8**] Ioana (11.07.2008)

asa creste Ioana

povestea nasterii

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dorsilia,

 

am gasit multe idei bune in retetele tale.multumesc[flo][flo][flo]

 

 

annababy,

sunt bune si variantele tale,dar nici timpul nu e in avantajul meu.....sunt convinsa ca dupa 3 ore la cuptor va fi ceva bun in tava....DAR....cand ai un sugar de cateva luni in casa si inca o scolarita de clasa 1 nu prea am timp pt dedicat bucatariei ca si arta.....imi doresc sa le gatesc copiilor mei sanatos, dar si RAPID......de aceea am cerut retete...[flo][flo][flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...



×
×
  • Adaugă...