nushulica Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 Buna ziua, oare avem vreun distribuitor FM group pe forum? am nevoie cat mai repede de un produs de la ei[:)] sper sa nu se considere reclama si rog moderatorii sa nu imi stearga topicul pt ca nu asta mi=e intentia(sa le fac reclama) efectiv am nevoie de acest produs pls daca este cineva poate imi dati un pm multumesc Mami si 2 printi iubiti: [cavaler]DAVID(24 sept 2008) si [copil]STEFAN(24 sept 2010)id="blue">id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex@Sara Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 Nushu,este pe \fb un grup FM ,cauta-l si poate te ajuta careva ;-) Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 Merita sa bagati un ochi .... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 ce produse au? n-am auzit de ei R Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 eu sunt distribuitor FM dar sunt din Timisoara Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dorsilia Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 nu stiu daca pot da detalii aici despre ce e FM group...sunt cosmetice, make up, parfumuri, produse pentru ingrijirea casei Eu de 4 ani cumpar de la ei, la inceput am fost un simplu client. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 aha, merci. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Publicat Februarie 27, 2012 Raport Distribuie Publicat Februarie 27, 2012 multumesc frumos,sper sa rezolv cu dorsilia(ti-am trimis pm) Mami si 2 printi iubiti: [cavaler]DAVID(24 sept 2008) si [copil]STEFAN(24 sept 2010)id="blue">id="Comic Sans MS"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.