irinab Publicat Martie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2012 hello, dragi mamici ma aflu intr-o incurcatura, in timpul CIC2 revista la care lucram s-a inchis si astfel postul meu numai exista, ce trebuie sa fac eu acum? unde ma duc/? inapoi la munca dar ca ce? sau la somaj? ma poate ajuta cineva? mii de multumiri irina Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Martie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 1, 2012 Desi nu intru in categoria "dragi mamici" - am sa incerc sa te lamursc eu pana apare vreo mamica. Revii la serviciu primesti o decizie de incetare a contractului de munca care trebuie sa aiba baza egala art. 65 din CM si ai dreptul la somaj. [url="http://www.romleas.ro/Rosia%20Montana/"]Ce nu stiu romanii despre aurul lor![/url] [url="www.romleas.ro/eu"]Eu pur si simplu[/url] / [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinab Publicat Martie 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 2, 2012 mersi, nu stiu de ce nu am vazut ca mi-ai raspuns si am mai postat odata. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.