nonabela Publicat Martie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2012 aspiranta[q] la functia cea mai inalta pe care o poate dori o femeie . stie cineva de Brevactid fiole? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia81 Publicat Martie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2012 buna si bine ai venit![flo] intra pe linkul acesta, si plaseaza intrebarea acolo: http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16&nm=Asteptand-o-minune-in-viata-noastra mult succes!id="purple"> giulia si alex-raoul (22.09.2002) "Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nonabela Publicat Martie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2012 multumesc[flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia81 Publicat Martie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2012 cu multa placere!id="purple"> giulia si alex-raoul (22.09.2002) "Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nonabela Publicat Martie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 4, 2012 [:)]Doamne ajuta sa se produca o minune ca ne dorim din tot sufletul un bebe al nostru. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxy_ana Publicat Martie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 5, 2012 Solidarizez cu tine, draga mea... si eu caut solutii si alinare. Cred ca toate suntem satule sa fim luate peste picior si sa plangem din cauza asta. Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nonabela Publicat Martie 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 5, 2012 asa este cele care ne dorim nu avem iar cele ce au nu-i vor(ex. cazul de la galati).credinta e la DUMNEZEU ,sa dea dd sa ne bucure si pe noi cu bb.[baietel]sau[fetita] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DenyAnd Postat Martie 10, 2012 Raport Distribuie Postat Martie 10, 2012 Bine ai venit NonaBella. Si eu sunt o aspiranta ca si tine. Intra si tu la aspirante optimiste[:)] ca suntem acolo, impreuna cu Roxy_ana si alte fete. uite linkul: Aspirante optimsite __________________________________________________________________ Dragonelul meu Cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi [gravired] O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele.id="purple"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.