Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reinscriere la gradinita

Recommended Posts

Buna dimineata, Conform deciziilor anuntate de minister, s-au afisat si la gradinita noastra datele de reinscriere in anul scolar 2012 - 2013. Intrebare - la voi la reinscriere este solicitat din nou dosarul complet al copilului? (nu mai stiu exact cum a fost anul trecut, dar am impresia ca am completat doar o cerere de reinscriere) - copii dupa buletine si adeverinte de salariat, etc, etc... La gradinita la care suntem ni s-a solicitat mereu ca in perioada 15 - 30 a lunii in curs sa se achite contributia de hrana pe luna viitoare... Acum la reinscriere ni se solicita copii dupa chitantele achitarii lunii in curs si a lunii viitoare (martie, aprilie). E normal, avand in vedere ca reinscrierea este in perioada anterioara 15 - 30 martie(perioada in care puteam achita contribuia lunii aprilie)? Asta asa, doar de informare...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Am completat doar fisa de reinscriere, fara deverinte sau alte acte. Cat despe bani, e o reglementare interna. Probabil ca sunt f multi parinti care nu platesc, care au restante mari si incearca sa-i constranga sa faca plata mesei. La un moment dat la noi au fost atat de multi restantieri incat vre-o doua zile a stat directoarea la usa si nu-i mai primea pe cei care nu platisera. Anya

la noi toate actele din nou, iclusiv dosar cu sina de ala de plastic[alcool]. nu ni s-a cerut chitanta ca am platit masa. Mami de [url="http://lb5f.lilypie.com/Y4cQp3.png"]fetita[/url] [8**] si de [url="http://lb3f.lilypie.com/z7Dlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>"]baietel[/url] [sofer] Everything is hard before becoming easy...

Am inteles... Cate gradinite atatea reguli... Si la noi s-a mers pe regula nu intra pe 1 cine cu vine cu chitanta ce dovedeste plata in dinti....Apoi am vazut ca apar pe la grupe liste cu restantieri. Deci s-a putut intra si fara achitarea in avans. Sau or fi fost copiii bolnavi si n-au apucat sa mai ajunga la gradinite... N-am intrebat de dosar, dar cred ca e nevoie si la noi... Ufff... De inscrierea de la 2 ani in gradinite stiti ceva? Am auzit ca se fac grupe de la 2 ani la gradinita (dupa ce acu 2 ani auzisem ca prelungesc cresa pana la 4 ani).... Noi o avem pe cea mica care face 2 ani luna viitoare... sper sa prinda cumva o perioada impreuna cu frati-su sa avem un avantaj in plus la inscriere ca e asa o bataie pe locurile astea...El din toamna intra la pregatitoare, acum fiind grupa mijlocie.

La noi nu se primesc copii atat de mici. Daca exista solicitari pt grupe mari/mijlocii vor face astfel de grupe in detrimentul celor mici (si foarte mici:). Spre exemplu educatoarele care termina acum, la fiul meu, pregatitoarea la anul vor lua grupa mijlocie nou formata. Poate primesc si copii de doi ani, dar sa stie sa mearga la toaleta si sa manance singuri. Gradinitele nu au personal si conditii pt schimbat pampers si dat in gura (mancare [:D]). Anya

:D Auzisem de la o fosta colega de facultate, profesoara acum in concediu de crestere...care primise o informatie de la inspectorat... Asa a fost si la noi pana acum, clase mijlocii in detrimentul celor mici... Acu realizez ca am vazut 160 delocuri scris mare pe afisele informative de la gradinita, iar acum cred ca sunt per total 7 grupe x cca 30 de elevi (la noi sunt 32....). Mai pleaca si la grupa 0 (sa zicem), dar parca n-ar ajunge nici pentru reinscrisi locurile afisate, daramite sa ma inscrie si copii noi...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...