Administrators desprecopii Publicat Martie 6, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 6, 2012 De prea putine ori ne gandim insa la felul in care copilul reactioneaza la stradaniile noastre de a-i asigura un mediu sau altul si adesea ne este greu sa acceptam ca pur si simplu nu este facut pentru viata la oras sau, dimpotriva, pentru viata la tara. Afla ce mediu i se potriveste mai bine copilului tau, facand acest test. ...Fa acest test in 20 intrebari si vei afla raspunsul ! Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Publicat Martie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 6, 2012 am ajuns pana la intrebarea cu bicicleta, mi a dat aceasta eroare: Acasa > Comunitatea DC > Unde ar fi mai fericit copilul tau ? !!! Script error in data layout TESTE: Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal./Method '~' of object '~' failed !!! _______________________________________________id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana vio Publicat Martie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 6, 2012 Citat:citat din mesajul lui szivarvanyam ajuns pana la intrebarea cu bicicleta, mi a dat aceasta eroare:Acasa > Comunitatea DC > Unde ar fi mai fericit copilul tau ? !!! Script error in data layout TESTE: Item cannot be found in the collection corresponding to the requested name or ordinal./Method '~' of object '~' failed !!!_______________________________________________id="red">align="right" id="quote2">si mieAlexandra Maria 14.12.2007 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Martie 6, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 6, 2012 mersi - verific :) Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Eroare si la noi! mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anka74 Publicat Martie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2012 Am raspuns la cele 20 de intrebari si cand sa interpretam testul...eroare! Pacat. oricum , la cateva intrebari optiunile de raspuns mi se pareau ciudate...la intrebarea 8 de exemplu.. am pierdut timpul degeaba! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kmy_black Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 si la noi acelasi lucru, dupa intrebarea 20 , knd se se interpreteze rez a dat eroare[q] kmy, id="red">id="Verdana"> de [copil] IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011id="Verdana">id="blue"> [foto]bobocelul mamei[foto]fetele mele de suflet Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 Si mie mi-a dat eroare,dar oricum intrebarile sunt destul de.....stranse....aia referitoare la inot..normal ca nu o sa-l las sa inoate in apa adanca. Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Publicat Martie 11, 2012 Administrators Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 fetelor, am corectat bug-ul, va rog sa imi spuneti daca testul functioneaza bine acum. va pup. mirela Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.roid="purple"> | Blogul meuid="teal">id="navy"> | DC pe Facebookid="navy"> id="Georgia">id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miriluta Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 La mine a functionat. Copiii mei se adapteaza bine si la sat si la oras[:D]. Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.