Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fosta aspiranta

Recommended Posts

Buna la toata lumea. Incep povestea mea prin a va spune ca nu mai sunt aspiranta...testul mi-a aratat ca sunt o viitoare mamica. Doamne ajuta sa fie totul bine. Nu am sperat la acest lucru fara tratament. Boala era menoree secundara. In 30 nov 2011 am fost la dr. care mi-a spus ca tratamentul ce-l facusem nu avea nici un efect. Mi-a schimbt tratamentul, dandu-mi Clostilbegyt, injectii cu pregnyl si Duphaston in ultimele zile ale ciclului. Mi-am facut rost de injectii destul de greu, in luna ianuarie, in Romania nu am gasit si asteptam sa-mi vina ciclul, deoarece injectia trebuia facuta in ziua 12 sau 13 a ciclului...(ultimul ciclu fusese in 13 ian)si...ciclul tot intarzie (asa aveam eu ciclu, foarte neregulat, anul trecut mi-a intarziat 6 luni). Un "feeling" m-a determinat sa-mi fac testul si.....SOC: 2 liniutze. Mi-am facut programare la dr dar e plecat si numai pe 22 martie pot merge. Oare pana atunci ar trebui sa iau acid folic? Am citit ca in aceasta perioada ar fi vital. Va pup acum si sanatate la toata lumea!!!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...