dinueliza Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 la multi ani tuturor mamicilor si o primavara frumoasa. ajutati-ma va rog cu cateva retete pentru ora 18,pentru ca nu stiu ce sa-i mai fac sa pape.s-a cam saturat de iaurtel.piticul meu are 8 luni fara o saptamana.multumesc frumos Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxxwoman Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Fotografia e sugestiva :))) Satul de iaurt pana in gat! Nu mai stiu exact cum procedam eu pe vremea aia (dupa masa asta mai are una de lapte mai tarziu presupun?), dar in general pentru ora 17 - 18 in afara de iaurt (simplu sau cu 3 lingurite de cereale simple "8 cereale" de la Nestle parca) ii mai dadeam cereale potrivite varstei (din cele cu lapte), branzica de vaci cu banana, gris cu lapte (mai grosut asa, gen budinca)..... Stiu ca doctorita imi spusese sa fie ceva mai soft la ora 17 - 18, dar sa-i tina cat de cat de foame. Mai tarziu mamaliga cu branzica de vaci si smantana... Dar chiar nu mai stiu perioadele. Parca a trecut o vesnicie de-atunci, desi e doar un an jumatate in spate. Bine, eu la al doilea am procedat mai putin precipitat, am lasat cartile deoparte si am mers pe instinct. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Postat Martie 8, 2012 Eu ii dadeam fetitei mele: mar+biscuiti, mazare+pui, ficatei vita/pui cu piure, pilaf cu pui/ficatei, mamaliguta cu branza si smantana, bineinteles, totul pasat bine. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Pe langa cele de mai sus, mai spun ceva... I-am dat si atunci, ii dau si acum, orez/gris cu lapte. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sophia33 Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Poti amesteca iaurtul cu piure de fructe facut de tine si schimband fructele tot timpul, se schimba si gustul si nu se plictiseste...Intotdeauna am facut piure din 2 sau mai multe fructe diferite: mar cu morcov, mar cu piersica, banana cu mango, para cu mar, etc... Baiatul meu are acum 15 luni si nu s-a saturat inca de gustarea asta. Eu fac de multe ori iaurtul in casa sau il cumpar din piata de la o tanti care ne aprovizioneaza tot timpul cu lactate, e foarte gros (ca o smantana) si cremos. Rezultatul final e o crema foarte fina cu gust foarte bun. Tot in jur de 17 - 18.00 o primeste si tine foarte bine de foame pana in jurul orei 20.00 cand isi bea biberonul cu lapte si se culca. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glimmer Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Poate te ajuta si asta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raton Publicat Martie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2012 Banuiesc ca e vorba de gustare si probabil mai are o masa pana la culcare, probabil cu lapte. Noi la ora asta faceam ceva cu fructe - mar ras, banane, piureuri din diverse fructe, uneori amestecate ca sa mai varieze gustul si textura. Tin minte ca ii placea grozav avocado bine copt, luat cu lingurita direct din fruct. Dar, ce-i drept, merele si perele erau pe primul loc (de la noi din curte) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Publicat Martie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2012 cina nu exista? Ca vad numai gustari si lapte. ____________________________id="blue"> Vicky si Printzesoneid="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.