pufuleti2010 Postat Martie 8, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Martie 8, 2012 SALUTARE!id="size3"> SUNTEM UN GRUP UNIT DE MAMICI DESTEPTE, FRUMOASE, DOCUMENTATE SI PUTERNICE! siavem cei mai frumosi pufuleti de [caru]decembrie - IANUARIE - FEBRUARIE - martie [caru]2009-2010id="purple">id="red">id="size3">Experienta de neuitat a sarcinii [9cer], am parcurs-o in Odiseea de 144 de capitole, ne-am inceput primul an din viata cu alte 232 de capitole si urmeaza.....1id="teal">; 2id="teal">; 3id="teal">; 4id="teal">; 5id="teal">; 6id="teal">; 7id="teal">; 8id="teal">; 9id="teal">; 10id="teal">; 11id="teal">; 12id="teal">; 13id="teal">; 14id="teal">; 15id="teal">; 16id="teal">; 17id="teal">; 18id="teal">;19id="teal">; 20id="teal">;21id="teal">; 22id="teal">; 23id="teal">; 24id="teal">; 25id="teal">; 26id="teal">; 27id="teal">; 28id="teal">; 29id="teal">; 30id="teal"> ;31id="teal">; 32id="teal">; 33id="teal">; 34id="teal">; 35id="teal">; 36id="teal">; 37id="teal">; 38id="teal">; 39id="teal">; 40id="teal">; 41id="teal">; 42id="teal">; 43id="teal">;44id="teal">; 45id="teal">;46id="teal">; 47id="teal">; 48id="teal">; 49id="teal">;50id="teal">; 51id="teal">; 52id="teal">; 53 id="teal">; 54 id="teal">; 55id="teal">; 56id="teal">;57id="teal">; 58id="teal">; 59id="teal">; 60id="teal">; 61id="teal">; 62id="teal">; 63id="teal">; 64id="teal">; 65id="teal">; 66id="teal">; 67id="teal">; 68id="teal">; 69id="teal">;70id="teal">; 71id="teal">;[ruga]Rugaciunea parintilor pentru copii: [ruga]Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui suflare de viata si, binecuvantandu-l, ai zis:cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul, iar la Cana Galileii, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra copiilor mei, pe care ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor tai ca totdeauna sa le fie calauze si povatuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea sa Te poata lauda si preamari in veci. Amin.id="purple">--------------------------------------------------------------------------------------------MAMICI DE PUFULETI DIN NOU [gravi]:Ana_gid="purple"> - DPN 25.07.2012--------------------------------------------------------------------------------------------ANIVERSARI:Ianuarie id="blue"> 01.01 - Luca de Decenuela - bani,cheie de masina,telefon 01.01 - Lara de Loredana7101.01 - David de Nyny - ochelari de soare,cheie de masina,acatistul Maicii Domnului 04.01 - Alexandru Lucian de Roco1617 05.01 - Alexander Gabriel de MP05.01 - Tomaca07.01 - Arthur de Danyelana08.01 - Dragos-Andrei de Ale1212xa09.01 - Maia Teodora de Sagetutza12.01 - Petra Anastasia de Danasor14.01 - Ivan Matei de Beatrice1982 18.01 - Miruna Elena de Dastefa19.01 - Daria Ioana de Ayanna_xem 19.01 - Stefan de Ana_g19.01 - Madalina de Satulica 20.01 - Teodor (BbTeo) de Plateea - stetoscop,cheie de la masina si casa,mouse 20.01 - Andreea Maria de Happyella 21.01 - Iustin de Elena_Iulia21.01 - Caius de Ruxita - pensula,surubelnita,seringa21.01 - Tudor de Alexia2823.01 - Yannis Andrei de Al3csa 23.01 - Alexandru de Atlantique25.01 - Yannis de Alexutzzza - stetoscop,cheie de masina,carte 25.01 - Alexandra de Lia200926.01 – Ariana de Simplicity26.01 - Tudor Ioan de Tomaca - telefon,bani,masinuta26.01 - Amaris Stefania de Gratiana7727.01 - Mara Ioana de Miremia - pastile, card, cheie auto28.01 - Maria Isabela de Elefantica - masinuta rosie,inel cu piatra,verigheta29.01 - Maia Ilinca de Haircut- iconita,pix,cheie de masina30.01 - Arwen92 Februarie id="blue">01.02 - Daniel de Blue_flower01.02 - Adrian Theodor de baly02.02 - Alexandra Elena de Cris.Mario 02.02 - David-Gabriel de Alicredo02.02 - Raul Alexandru de Bubu_bu - minge,pix,seringa03.02 - Dionisios-Ionas de Vi4i 04.02 - Marcu de satulica 06.02 - Lucas Gabriel de Oani_2002 06.02 - Maria Dalia de adina_bulina07.02 - Ioana-Cristina de mandruta 08.02 - rox_y09.02 - Arya-Miruna de Annaiss10.02 - Sebastian Mihai de Evyme 10.02 - Daniel Alexandru de Onitza 15.02 - decenuela 16.02 - Mara de Yasmine16.02 - Plateea18.02 - Andrei Casian, pufulete de Rlc_sandor18.02 - Sonia Andreea de Rlc_sandor21.02 - David de Lalitica22.02 - Iris-Alexia de sorina_bz - parfum,stetoscop+lantisor aur,euro24.02 - Alexandru Ioan de Livia198029.02 - Nyny Martieid="blue"> 01.03 - Iuria Natalia de Lorex 03.03 - Lorena de carmita_baby 04.03 - Gratiana7707.03 - Mara Andreea de rebiana2707.03 - Darius Mihai de arwen92 08.03 - Mara de Nyny - bani,foarfeca,farduri 12.03 - Irrinaa13.03 - Danasor18.03 - alicredo Aprilie id="blue"> 24.04 - Simplicity25.04 - bAly 30.04 - Iulenca Mai id="blue">09.05 - elena_iulia30.05 - Diana-Teodora de sorina_bz Iunie id="blue">01.06 - onitza 16.06 - satulica Iulie id="blue">11.07 - sorina_bz12.07 - lillyka20.07 - sagetutza 23.07 - danyelana 30.07 - Radu Andrei de MP August id="blue">08.08 - Mamidepuiuti 08.08 – Mariuca de Iulenca 14.08 - Bubu_bu 16.08 - Mario Andrei de Cris.M 28.08 - Loredana71 Septembrie id="blue">01.09 - Happyella 04.09 - Cris_mario 17.09 - Al3csa 26.09 - Lorex 30.09 - Viviana de Irrinaa Octombrieid="blue"> 08.10 - Carmita11.10 – Evyme25.10 - Ruxita Noiembrieid="blue"> 02.11 - Dastefa 05.11 - Alexutzzza 09.11 - Andre_lina 12.11 - Beatrice198214.11 - Adam Eduard de mami Bea 15.11 - Elefantica 16.11 - Larisel 16.11 - Vi4i 16.11 - Daria de dastefa 20.11 - miremia 23.11 - blue flower28.11 - Paul de onitza Decembrie id="blue">01.12 - Tudor Andrei de Andre_lina 09.12 - Micki_mica 09.12 - Katya Natalia de larisel - polonic,pensula,calculator 09.12 - Sofia Alena de larisel - seringa,cheie de masina,parfum 12.12 - ale1212xa 14.12 - Luca Alexandru de lillyka16.12 - Kiti de Micky_mica 22.12 - Vlad de Irrinaa23.12 - dandanaG 26.12 - adina_bulina27.12 - Mandruta27.12 - Dragos Andrei de DandanaG 31.12 - Diana de Rox_y id="size1">TEHNICECum se deschide capitol nou1. Te loghezi cu userul comun pufuleti2010id="red">. Parola o primesti la cerere pe PM.2. Mergi la "Clubul scutecelor (1-4 ani)", intri pe subiectul nostru, la prima pagina si dai "Editeaza subiect".3. Copiezi toata listuta si mergi inapoi la "Clubul scutecelor (1-4 ani)", unde dai "Subiect nou".4. Dai Paste la listuta copiata si faci urmatoarele modificari: - scrii la subiect "Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (nr.capitolului)"- treci capitolul trecut in lista capitolelor de la inceputul listutei astfel: copiezi link-ul capitolului trecut, mergi la cel nou deschis, la "Mod format" pui pe "Interactiv", mergi la butonul "Intrudu Hyperlink", apare o alta casuta, pui nr capitolului, dai ok si apoi link-ul capitolului trecut si iarasi ok.Si gata!!! Capitolul nou este facut... Aaaa, si te duci pe ultima pagina a capitolului vechi sa anunti ca s-a deschis capitol nou... Aceeasi formula de mai sus.Recomandare: inainte de a crea capitolul nou sau de a face modificari in lista initiala, nu uita sa vizualizezi modificarile facute ca sa te asiguri ca nu s-a stricat ceva sau ca lucrurile arata asa cum ti le doresti. Daca nu este bine, reseteaza si incearca din nou.Bafta! Instructiunile sunt mult mai complicate decat este de fapt sa schimbi capitolul. Cum se actualizeaza listaTe loghezi cu userul comun, te duci la primul mesaj din capitol, ii dai "editeaza subiect" si in interiorul mesajului se adauga la aniversari pufuletii si mamicile noi. Cum sa ascunzi un linkaici scrieti denumirea dorita [/url ]Atunci cand veti scrie formula, scoateti acele blank-uri dintre parantezele patrate, astfel incat sa nu ramana nici un spatiu liber in interiorul formulei.Cum sa pui poze la semnaturaMai intai trebuie sa intri pe un site unde trebuie sa incarci pozele (exemplu: photoshop, webshots, flickr, picassa etc.). Acolo iti faci un cont si urmezi instructiunile dupa care incarci pozele. Apoi te duci pe dc la profil personal-editeaza profil-optiuni-semnatura si acolo la sfarsit sau unde vrei tu scrii urmatoarea "formula magica": [ url = "..." ]poze[ /url ]. Scoti toate spatiile, in loc de ... scrii linkul cu poze sau dai copy paste cu adresa lui, iar in loc de cuvantul "poze" scrii ce vrei tu sa apara, plus ca poti sa-l boldesti, sa-i dai alta culoare, marime etc. Apoi da-i o vizualizare ca sa verifici cum ti-a iesit. La final trimiti datele si gata.id="navy">id="size2"> id="size1"> LINK-URI UTILE:Dezvoltare saptamana de saptamana si repere de crestereCum sa ne jucam cu bebelusiiDrepturile gravidelor si proaspetelor mamiciMuzica pt calmat BB: , , 7 medicamente interzise bebelushuluiGhid de prim ajutorCum pastram laptele maternIncercand sa-mi inteleg copilul Info utile in lb francezaAprecierea cresterii la copilPrimul an din viata bebelushuluiDezvoltarea gandiriiid="Georgia">id="size1">id="navy">id="left">______________________________________________________________________ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice1982 Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 La multi ani Mara!!!id="size4">id="brown"> _____________________________________________________________________________________ Bea, mami fericita de doi baieti superbi:id="green"> Ivan Mateiid="maroon"> (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)id="red">id="blue"> [ruga]Doamne ajuta sa fim sanatosi!id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miremia Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Multumim de capitol Simply! Nu ne-ai spus ce v-ati cumparat ieri, oricum foarte dragut sotul tau. Ati primit cadouri azi doamnelor? Eu am primit un buchet de lalele mov, preferatele mele si 3 ore de baby sitting. Asa dadusem comanda. ____________________________id="teal"> Mirela si [copil]Mara Ioana (ianuarie 2010) id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miremia Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Rux mie mi-ar fi placut tare mult sa ne revedem, poate reusesti sa ajungi data viitoare. Am trimis pe mail ceva despre sedinta foto. ____________________________id="teal"> Mirela si [copil]Mara Ioana (ianuarie 2010) id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simplicity Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Cadou frumos ai primit Mirela Eu mi-am luat o geanta si 2 seturi de lenjerie intima(era oferta buna asa ca am profitat), iar Arianei i-am luat un bebelus care poate sa il spele(adica e tot din cauciuc). Sotul meu stie ca mai bine imi da sa imi iau eu ce imi place decat sa imi ia el, ca stie ca eu am piticii mei ____________________________ Simply,mami de fetita frumusica id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miremia Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Citat:citat din mesajul lui simplicityCadou frumos ai primit MirelaEu mi-am luat o geanta si 2 seturi de lenjerie intima(era oferta buna asa ca am profitat), iar Arianei i-am luat un bebelus care poate sa il spele(adica e tot din cauciuc). Sotul meu stie ca mai bine imi da sa imi iau eu ce imi place decat sa imi ia el, ca stie ca eu am piticii mei ____________________________Simply,mami de fetita frumusica id="teal">align="right" id="quote2">Sa le stapaniti sanatoase! Deci bebelului cel nou i-a facut baita Ariana?____________________________id="teal">Mirela si [copil]Mara Ioana (ianuarie 2010) id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simplicity Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Citat:citat din mesajul lui miremia Sa le stapaniti sanatoase! Deci bebelului cel nou i-a facut baita Ariana? ____________________________id="teal"> Mirela si [copil]Mara Ioana (ianuarie 2010) id="red">id="size1"> align="right" id="quote2"> Da da Multumim frumos[pup] ____________________________ Simply,mami de fetita frumusica id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simplicity Publicat Martie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 8, 2012 Acum alearga prin casa, se distreaza de una singura, nici nu ma baga in seama, atunci imi fac si eu de cap[:)] ____________________________ Simply,mami de fetita frumusica id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
decenuela Publicat Martie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2012 neatza, doamnelor... o cafelutza fierbinte va coafeaza? aseara am fost f fericita cand...fara mare chin jiji s-a culcat la 11. s-a mai trezit pe la 3....maraind..m-am dus la si cat l-am linistit mi-a sarit somnul... de atunci ba omor netul..ba am fc cafeaua ...chiar am mancat si 2 oua(aveam pofta)...n-am mai mancat la ora asta de cand eramgravida,cred. am dat o fuga deoarece auzeam un disperat strigand..APTE..APTE[:D]... nici n-am scris prop de mai sus ca aud....MAMIIII UGE (CURGE) ... atras de tetina si i se prelingea laptele pe langa... si na daca m-am dus langa el...a urmat si o tzatzaiala de control[:D] ( ma intreba cineva...nuuu, nu mai suge...baga mana si se joaca cu sfarcurile) de cand am inceput mesajul...o fi data cafeaua? Mihaela, de LUCAid="red"> ... minunea de la miezul noptiiid="blue">id="size2">... Povestea unui...petrecaretid="green"> JUCARII PENTRU PITICI...id="size3">id="red"> N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... id="red">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
decenuela Publicat Martie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 9, 2012 asa.... sa contiuam monologul...vad ca inca sunteti la somnul ala dulce de dimi... am fost si eu la intalneala...park nici nu are rost sa mai povestesc pt ca se pare ca spunem de fiecare data acelasi lucru....si anume ca ne-am relaxat...despre copii...am vbf putin.spre deloc...in schimb...s-a consumat la greu o portie mare de BARFA...ce dor imi era ...am vb de vacantze....in fine, nu stiu cand a trecut timpul...vb mirelei as mai fi stat...dar mi-era jena de tanti ca statuse si cu o zi inainte pana la 7... am vazut noul look a lui bf...eazice nu stiu ce...eu zic ca ii da un aer strengaresc [flo] pt curaj... evident m-am dat si eu in barci cu morcoveatza mea[:D] ( bine, eu exagerez putin ca nu-s eu multumita 100%....darasta nu inseamna ca nu pot iesi din casa) si acu sa ma laud si eu cu nimica... cand am plecat de la intalneala m-a luatJM...pe bancheta din spate era un buchet mare,mare( vreo 15 sau mai multi) de trandafiri...am crezut ca il luase soferul pt nevasta sau mai degraba...amanata...dar de unde era al meu[:D]... nu suntem intr-o pasa f buna financiar si evident...am avut tendintza sa protestez la modul ca..dai atatia bani....etc etc... el mi-a zis...macar atat meriti si tu... felul cum a zis-o...poate pare un kk...dar pt mine a insemnat mult ( el in general e un barbat atent si generos si s-a simtit putin lezat ca mi-a dat doarniste flori) ...in fine...cuvintele spuse din suflet...valoreaza enorm... atlantiq...multa sanatate...mi-e placut ce i-ai zis lui alex..[flo] simpli sa stapanesti sanatoase ....cadouasele...sunteti 2fete asa de finutze....imi doresc f mult satermini cu invatatul si sareusesti ce ti-ai propus[flo] am mai uitat in rest ca ed...am si eu o varsta.. sa aveti o zi superba.... hm...zicea cineva deziua barbatului ca ar fi azi? pai a lor nue in fiecare zi????? Mihaela, de LUCAid="red"> ... minunea de la miezul noptiiid="blue">id="size2">... Povestea unui...petrecaretid="green"> JUCARII PENTRU PITICI...id="size3">id="red"> N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... id="red">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts