Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

un sfat si pt mine va rog .....

Recommended Posts

buna la toata lumea , fetita mea de 4 ani a avut un accident in care mana stanga ia fost prinsa sub o masa grea si 2 degetele iau fost strivite foarte tare le are foarte negre chiar de la inchieietura ( eu una la 34 ani , nu am mai vazut asa ceva) unghiile sunt 'deslipite" dar inca prinse putin sus in cateva firicele de piele .La spital misa spus ca trebuie sa le scoata , dr ar fi vrut sa o faca chiar in momentul in care m-am dus cu ea prima data dar fara anestezie , mi sa parut desptul de dur , avand in vedere ca micuta mea era deja traumatizata si nu am lasat-o pe dr sa le scoata pe viu , poate am gresit , nu stiu bdar asta am simtit eu atunci oasele nu sunt rupte , acum nu stiu ce sa fac ....dr imi spune ca trebuie sa scoatem unghiile , dar am tot auzit tot felul de parareri , ca sa le lasam ca o sa cada singure ca sa le scoatem ca se deformeaza unghia care va creste si tot asa am intrebat 2 dr diferiti si bineinteles ca am 2 raspunsuri diferite deci...poate exista cineva care stie despre ce vb si ma poate sfastui, as fi recunoscatoare Scoatem unghiile sau asteptam sa cada singure ? ----------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

lasa unghiile in pace, vor cadea singure, cel mai probabil in timpul somnului, cand sunt sanse sa se desprinda usor fara ca fetita sa simta. unghia noua va creste destul de incet pana va ajunge la marginea degetului. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

buna Corina multumesc pt raspuns , manuta este bandajata mai ales ca este frig si nu are voie sa stea cu ea asa , eu ieri i-am desfacut bandajul si sa luat de mine asistenta , ca se poate infecta ,si nu trebuie sa stea in frig , dar unghiile care vor creste o vor face in parametri normali? mi sa tot spus ca vor fi , strambe , ondulate , galbene ....o mamica mi-a recomndat reconstructia lor ... ------------------------------------------------------------------ Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

buna, vreau sa-ti transmit numai bine pentru fetita ta.E de o seama cu praslea meu si imi dau seama cat de tare te doare sufletul pentru ce a patit.Dar parerea mea este ca mai importante mi se par degetele si refacerea lor , functionalitatea lor normala decat unghiile.Repet e doar parerea mea.Unghiile se pot reface, vor creste si schimba de miliarde de ori pana la maturitate , in sensul ca le va tot taia , e ceva ce se regenereza.Si unde mai pui ca exista optiunea unghiilor false cand va fi mare daca nu vor fi chiar ok.Deci incearca sa-ti axezi atentia asupra mainii in ansamblul ei, recuperarea ei si nu te mai stresa mai mult .Stiu ca si asa durerea si stresul e enorm, nu mai ai nevoie si de altul.Numai bine [pup] roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) [i]

Citat:
citat din mesajul lui MACARIE
buna Corina multumesc pt raspuns , manuta este bandajata mai ales ca este frig si nu are voie sa stea cu ea asa , eu ieri i-am desfacut bandajul si sa luat de mine asistenta , ca se poate infecta ,si nu trebuie sa stea in frig , dar unghiile care vor creste o vor face in parametri normali? mi sa tot spus ca vor fi , strambe , ondulate , galbene ....o mamica mi-a recomndat reconstructia lor ... ------------------------------------------------------------------ Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
unghia noua va creste la inceput foaaarte incet, ti se va parea o vesnicie pana va ajunge la capatul degetului. e posibil sa fie un pic ondulata, insa doar pana creste complet,onduleurile vor disparea pe masura ce unghia tot creste si tai din ea. eu mi-am facut-o cu manuta mea, in copilarie : avea bunica o lada la capatul patului, in care se pastreaza lenjeria si pernele. lada avea un capac ce se ridica. in lada ne bagam eu si fratele, pe rand, cand ne jucam de v-ati ascunselea. ei bine, la una dintre fazele cu ascunsul, mi-a alunecat mana de pe capacul lazii in timp ce-l ridicat si capacul mi-a cazut fix pe degetul aratator al celeilalte maini, pe care desigur, din maxima inteligenta [bang], il tineam pe marginea lazii. m-a duruuuut rau de tot, s-a innegrit unghia imediat. mi-a cazut in somn, cam dupa o saptamana. iar unghia noua pot sa-ti spun ca e chiar mai frumusica decat perechea ei de la mana cealalta, are o forma parca mai frumoasa si tin minte ca era mai neteda si mai deschisa la culoare atunci cand a crescut complet (sau o fi doar impresia mea artistica, pentru ca evident nu suntem perfect simetrici) Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Am avut un deget de la picior strivit, dar a trebuit cusut, deci practic radacina unghiei a fost rupta in 2. Normal, unghi nu a mai crescut frumos. Dar vad ca in cazul vostru, fetita nu a fost cusuta, deci radacina unghiei este intacta, are mari sanse ca unghia sa creasca frumos. Cat despre ne-scosul unghiei, singurul pericol pe care il vad e sa se infecteze sub unghie si sa nu va dati seama la timp. Multa sanatate! Mami de [alap] Laura (14.06.2010) si [pis] Mitza Fetitza [url="http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=6&Itemid=13"]Video alaptare[/url] [url="http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=7:blocked-ducts-a-masti"]Informatii despre canale infundate si mastita[/url]

Draga mea, exista un risc de infectie [:(] iar cand se va face infectia, unghiutele vor trebui scoase dar anestezia va prinde prea putin [:(] Parerea mea: mergi cu fetita la un cabinet de chirurgie generala , da - exista in policlinicile de cartier, si vorbeste cu dr. sa le scoata cu anestezie locala [flo] ...sincer, nu ma asteptam sa mai existe doctori asa brutali cu scosul unghiiilor "pe viu"[bang], am fost acum cativa ani la un cabinet de chirurgie generala din cartier (cu trimitere de la medicul de familie) ca sa mi se scoata o portiune din unghia mare de la picior si dr. chirurg mi-a spus ca nu se mai procedeaza fara anestezie....

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...