Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bahamas sau Republica Dominicana?

Recommended Posts

Buna. Acest subiect este probabil mai mult ptr. cei din America de Nord-Canada. (ptr. ca suntem mai aproape)

A fost cineva in Paradise Island Bahamas sau in Punta Cana, DR? Unde e mai indicat ptr. copil de 4 ani? Vacanta asta va fi in primul rand ptr. Victoria si vrem sa fie family friendly. Ce hoteluri ati recomanda in Bahamas si/sau Punta Cana ptr. 2 saptamani?

Multumesc.

Mami Nadiaid="red"> si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008

VICTORIA

Acute Lymphoblastic Leukemiaid="orange">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Uite aici niste povesti mai vechi despre Republica Dominicana...

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12173&whichpage=2

I believe in pink. I believe that laughing is the best calorie burner. I believe in kissing, kissing a lot. I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.

Audrey Hepburn

Eu am fost doar in Bahamas, in Nassau,am stat la Hilton Colonial(cam asa ceva )! Mie mi-a placut foarte mult. Probabil cea mai mare atractie din Bahamas,Paradis Island este Atlantis.....daca ai ocazia sa te cazezi acolo,ti-ai rezolvat toate dorintele !!!!:) Noi am petrecut o zi minunata acolo !!!!

Jessica lui mami

Nu am fost in nici unul din aceste locuri din pacate :( dar am prieteni si rude ce merg regulat cu copiii la Punta Cana - mai specific la Dreams Punta Cana- si sunt foarte multumiti:) E foarte child friendly cu tot felul de atractii si showuri pt copii. Eu am vazut doar poze si arata foarte bine :)

Va multumesc ptr. raspunsuri. Speed, asta vreau, family friendly, cu multe de facut ptr. Victoria. Ca noua ne ajunge oceanul si soarele [:D]

Mami Nadiaid="red"> si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella [fetita] 22.05.2008

VICTORIA

Acute Lymphoblastic Leukemiaid="orange">

Eu am fost in Punta Cana la Hotel Grand Palladium.

De vis. Nota 20. Nimic de reprosat. Si am stat 2 saptamani.

Este un resort foarte mare cu multe sali de spectacole, discoteci, insa mai putine locuri pentru copii. Este adevarat ca noi nu aveam copii pe vremea aia.

Micky fericita mamica de 2 minuni [fetita] Beatrice Anamaria + [baietel] David Cristian - 4 mai 2009

POZE Disneyland 2010

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...