sophia33 Publicat Martie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2012 Buna! Are cineva tricicleta metalica Smoby Zooky? Cum e? Ma tenteaza sa cumpar o tricicleta serioasa pentru baiatul meu si nu ma pot hotari. Vreau roti de cauciuc (eventual eva...), pedale nu pe roata din fata, stabilitate, confort, etc... Daca ma puteti ajuta cu o idee, va multumesc anticipat! O seara frumoasa! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Publicat Martie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 10, 2012 Eu nu as investi nu stiu cat intr-o tricicleta. Cat foloseste o tricicleta, o vara. Nici nu am investit, am luat una la mana a doua cu 15 euro cand avea 1,6 ani. A invatat sa pedaleze pe ea (avea pedalele sub sa, nu pe roata), dar nu a fost o mare iubire. La 2,6 ani i-am luat o bicileta cu 2 roti. Iubire mare. Acum la 4 ani ii voi lua una ca lumea de 16 inch. La bunici pedala de numa anul trecut la 3 ani pe 14 inch fara probleme. ____________________________id="blue"> Vicky si Printzesoneid="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 mai bine i/ai ceva fara pedale, genul asta http://www.amazon.co.uk/Hoppop-Otto-Four-Wheeler-Scooter/dp/B002BWPWGW sau bicicleta direct, balance bike. Finn merge de la 22 de luni pe balance bike. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 33+ Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_andra Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 o tricicleta poate folosi si 3 veri, nu vad de ce trebuie sa ne grabim spre bicicleta cu roti ajutatoare, ca tot cam aia e :) noi avem modelul acesta: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-5572/tricicleta-kettler-layana-air/ BAZAR UMANITAR Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcoca Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 alex_andra, eu cred ca esti optimista daca iti inchipui va la 5 ani va merge pe tricicleta. ____________________________id="blue"> Vicky si Printzesoneid="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_andra Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 3 veri inseamna 1 an si ceva, 2 ani si ceva, 3 ani si ceva. Acum are 3 ani si ceva si merge pe trotineta, tricicleta si motocicleta, din aceea la care impinge ea din picioare, fara pedale. Si sper eu, in curand, role. In cel mai bun caz ii voi lua bicicleta peste 1 an, adica la 4 ani si ceva. Dar nu e obligatoriu:) BAZAR UMANITAR Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sophia33 Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 eu ma gandeam ca va merge pe tricicleta pana pe la 3 ani si ceva..., adica exact 3 veri. vreau sa iau ceva solid si ok atat pentru copil cat si pentru mine (trebuie sa il ajut si sa il imping probabil in aceasta vara...). are ceva fara pedale dar nu pot merge pe strada pana in parc cu ea, trebuie sa luam si stroller si e complicat... inca studiez modele... merci pentru opinii! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Martie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 11, 2012 Balance bike nu are roti ajutatoare. Si aici sunt destui copii care la 3 ani jumate sau 4 ani merg pe bicicleta cu pedale fara roti ajutatoare. Asta dupa ce au folosit balance bike macar 1 an jumate. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 33+ Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bee Publicat Martie 12, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 12, 2012 Sotul meu a luat pentru al doilea baietel o bicileta Decathlon la mana a 2-a. Ieftina. Bicicleta cu mult metal pe ea si roti ajutatoare (acum realizez ca eu am privit-o mereu ca pe o tricicleta). Ei bine, al 3-lea copil a mers pe ea de la un an jumate! A mers, adica a pedalat. Fericire maxima pe el, obiectul lui preferat. Buuna bicileta. Cumparata fiind la mana a 2-a la noi in casa a mai rezistat la folosire intensa 2 ani si mai rezista inca, dar a fost furata (tragedie). Oricum, tot spre asa ceva ar trebui sa ne orientam. Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sophia33 Publicat Martie 21, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 21, 2012 am luat pana la urma o tricicleta Puky pe care, cica, o vom folosi pana pe la 3.5 - 4 ani. e solida, e super ok din toate punctele de vedere...multumesc tuturor pentru pareri! sa aveti o primavara frumoasa si plina de plimbari :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.