Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cistita...

Recommended Posts

De luni - iata ca e aproape o saptamana - ma lupt cu o cistita, care a inceput busc, cu dureri, pipi des si maroniu. Am inceput chiar de luni sa iau Ciprinol, la recomandarea unei asistente, pt ca nu a fost chip sa obtin programare la medic. Mi-a fost mai bine, insa joi tot am fost la medic, care, pe langa antibiotic pt 10 zile , mi-a mai prescrs NoSpa, Diclofenac cu Omez, Urinal. Plus ca beau tone de ceai.

Vineri m-am simtit chiar bine si ma pune naiba sa[sex]....

Drept urmare, de ieri am din nou senzatie de iritare si durerile acelea suprapubiene...nu fac pipi des si nu ma doare decat putin la sfarsit, dar sant iar ingrijorata. Nici nu stiu ce sa fac, sa mai astept pana maine sau sa merg de azi la dr ...cam greu de gasit duminica pe cineva.

Ingrid si Cristi 9 ani

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Pana ajungi la medic, ia omez pt a-ti proteja stomacul, iar dupa 2 ore, ia diclofenac si no-spa. Mergi luni la medicul de familie, daca nu la ginecolog. Un sumar de urina si urocultura vei face cu siguranta.

allinta

A fi fericitid="red"> nu inseamnaid="teal"> ca totulid="orange"> este perfectid="blue">.

Inseamnaid="orange"> ca te-ai hotaratid="purple"> sa privestiid="red"> dincoloid="purple"> de imperfectiuniid="limegreen">.id="Comic Sans MS">id="Book Antiqua">id="Verdana">id="Lucida Console">id="Book Antiqua">id="Century Gothic">

Hmm.. Eu de fiecare data cand m-am confruntat cu astfel de probleme si nu a fost posibil sa ajung imediat la medic am apelat la doctoriile bunicii,sa zic asa. Am facut ceai de musetel sau coada soricelului(acesta se pare ca e cel mai bun dar nu intotdeauna am avut) si am stat apoi la baie de aburi. Cu toate ca de la prima astfel de interventie mi-au trecut si dureri si tot,totusi am mers la medic ca sa fiu sigura ca e totul ok.Si asa a si fost!

De curand o vecina ajunsese la urgenta cu dureri groaznice din cauza unei cistite.I-au prescris o gramada de medicamente care insa nu aveau nici un efect. Mi-a urmat sfatul si seara a iesit cu prietenii in oras.:) Incearca si tu! Sper sa iti fie de folos si sa te faci bine!

Sa fii om e lucru mare!

Pai faci ceai in mod obisnuit.Apa clocotita in care se adauga 'buruienile' apoi acoperim vasul in care se afla ceaiul,il lasam asa cateva minutele. Apoi punem ceaiul (din care nu scoatem buruienile) intr-un lighean sau oricare alt vas si ne asezam deasupra acestui vas acoperite cu un prosop pentru a fi sigure ca aburii aceia ajung unde trebuie.

Chiar iti recomand sa incerci!

P.S Cat am stat in Italia nu am avut acces la aceste plante si asa ca am folosit pliculete de ceai pe care le-am desfacut si le-am bagat in apa clocotita fara pliculet,doar continutul. A functionat si asa!

Sa fii om e lucru mare!

Ingriden,nu am nimic ,ba chiar din contra sunt de acord cu tratamente naturiste,eu insa in cazul cistitei m-as abtzine in a face bai cu abur!

Cred ca tratamentul isi face efectul,si nu baile cu abur !Eu personal am avut mai mult de suferit de la ele,deict m-au ajutata,insa depinde si d ela organism la organism!

Dana

handarbeit

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...