Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Scaun auto pt. copii - preturi

Recommended Posts

Vreau sa cumpar alt scaun pt. masina, pt. ca cel existent e prea mic, de-abia mai incape fiica-mea in el. Vreau pentru categoria 9-36 kg. am cautat si am vazut diverse scaune cu preturi de la 200 lei pana peste 1000 lei.

intrebarea ar fi de ce e asa mare diferenta intre preturi? normal ca m-as gandi sa iau unul mai ieftin (de ex. Bertoni care e 230 lei), insa ma gandesc de ce e mai ieftin, oare nu sta prea bine la capitolul siguranta ca celelalte mai scumpe, sau e vorba numai de marca, material?

am gasit pe net SH doua scaune la preturi cat de cat rezonabile. ce ati alege intre Britax Freeway si Brevi Touring Sport?

Ramonika [mamica] Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [zana] tati [roker] si Vladutz [pis]

zebra roz

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
cele de 200 au scaunul in sine, sezutul, foarte tare. devine incomod la drum lung.
align="right" id="quote2">nu se poate pune o perna sub fund? mai ales daca ai de facut drumuri lungi o data pe an sau chiar mai rar...
Ramonika [mamica] Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [zana] tati [roker] si Vladutz [pis]zebra roz

In mod sigur ca si la orice produs pretul reflecta calitatea. Si mai ales cand e vorba de siguranta copilului nu cred ca vrei sa faci rabat la calitate( bineinteles ca depinde si de bugetul pe care ti-l permiti). Conteaza forma scaunului, materialul, modul de ancorare, siguranta, etc.

Din cele doua scaune de care zici as alege Britaxul clar. A iesit cel mai sigur scaun la testele EuroNCAP.

Daca masina are sistem Isofix as alege un scaun cu acelasi sistem. E mult mai sigur decat scaunul ancorat cu centuri. Eu sunt cam paranoica cu siguranta in masina asa ca am cautat cel mai sigur sistem.

[mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008)

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copiiid="red">

Cand cautam si eu scaun auto am vazut ca diferenta cea mai mare de pret o face isofixul(care este un mare plus pentru siguranta);asa ca am ales un scaun second hand cu isofix in loc de unul nou fara[:)]

Crisid="red">[hippi],mami de id="teal">Sebi,copil poznasid="blue">[copil],din 14.05.2010id="teal">id="Comic Sans MS">

id="size2">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...