Ramonika Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 Vreau sa cumpar alt scaun pt. masina, pt. ca cel existent e prea mic, de-abia mai incape fiica-mea in el. Vreau pentru categoria 9-36 kg. am cautat si am vazut diverse scaune cu preturi de la 200 lei pana peste 1000 lei. intrebarea ar fi de ce e asa mare diferenta intre preturi? normal ca m-as gandi sa iau unul mai ieftin (de ex. Bertoni care e 230 lei), insa ma gandesc de ce e mai ieftin, oare nu sta prea bine la capitolul siguranta ca celelalte mai scumpe, sau e vorba numai de marca, material? am gasit pe net SH doua scaune la preturi cat de cat rezonabile. ce ati alege intre Britax Freeway si Brevi Touring Sport? Ramonika Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [zana] tati si Vladutz zebra roz Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 cele de 200 au scaunul in sine, sezutul, foarte tare. devine incomod la drum lung. am o prietena care a luat asa ceva, bucurandu-se de pretul scazut. a trebuit sa renunte la el. probabil exista si alte diferente dar asta e una dintre cele mai deranjante dupa parerea mea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 Citat:citat din mesajul lui roxanazcele de 200 au scaunul in sine, sezutul, foarte tare. devine incomod la drum lung. align="right" id="quote2">nu se poate pune o perna sub fund? mai ales daca ai de facut drumuri lungi o data pe an sau chiar mai rar...Ramonika Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [zana] tati si Vladutz zebra roz Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 Cele mai bune si mai sigure scaune auto sunt recaro si maxi cosi. Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 33+ Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 Habar nu am, probabil. dar nu ma mai gandesc sa iau perne pentru fund cand plec cu bagaje pentru o saptamana pentru 2. cand iau un scaun mai bine iau unul care sa nu dea disconfort si sa nu genereze bagaje in plus Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puisorul Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 In mod sigur ca si la orice produs pretul reflecta calitatea. Si mai ales cand e vorba de siguranta copilului nu cred ca vrei sa faci rabat la calitate( bineinteles ca depinde si de bugetul pe care ti-l permiti). Conteaza forma scaunului, materialul, modul de ancorare, siguranta, etc. Din cele doua scaune de care zici as alege Britaxul clar. A iesit cel mai sigur scaun la testele EuroNCAP. Daca masina are sistem Isofix as alege un scaun cu acelasi sistem. E mult mai sigur decat scaunul ancorat cu centuri. Eu sunt cam paranoica cu siguranta in masina asa ca am cautat cel mai sigur sistem. [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copiiid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cris_09 Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 Cand cautam si eu scaun auto am vazut ca diferenta cea mai mare de pret o face isofixul(care este un mare plus pentru siguranta);asa ca am ales un scaun second hand cu isofix in loc de unul nou fara[:)] Crisid="red">[hippi],mami de id="teal">Sebi,copil poznasid="blue">[copil],din 14.05.2010id="teal">id="Comic Sans MS">id="size2"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 habar n-am daca masina are isofix (nici nu stiu ce inseamna, voi cauta pe net). Ramonika Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [zana] tati si Vladutz zebra roz Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puisorul Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 Este un sistem de prindere a scaunului.Il gasesti intre bancheta din spate si spatar,sunt doua cleme in "U" metaice. [mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008) ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copiiid="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Publicat Martie 13, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 13, 2012 puisorul mersi. am vazut ca necesita acest sistem atat scaunelul, cat si masina. de marca FERRARI pt. scaunele ce ati auzit? Ramonika Ruxandra (30.11.2009)id="size1"> [zana] tati si Vladutz zebra roz Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.