Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

afta la copil de 2 ani

Recommended Posts

de 2 zile baietelului meu de 2 ani i-a aparut la gurita, pe buza o afta . tot de atunci noaptea doarme foarte prost, maraie non stop, e clar ca ceva il deranjeaza. ziua este ok. este posibil ca acea afta sa il doara noaptea? stiti ceva remedii pe care le pot folosi la un copil de 2 ani? ms mult

mamica de Rares 21.02.2010

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe
de 2 zile baietelului meu de 2 ani i-a aparut la gurita, pe buza o afta . tot de atunci noaptea doarme foarte prost, maraie non stop, e clar ca ceva il deranjeaza. ziua este ok. este posibil ca acea afta sa il doara noaptea? stiti ceva remedii pe care le pot folosi la un copil de 2 ani? ms multmamica de Rares 21.02.2010
align="right" id="quote2">Ceai. Exista solutie ptr afte la farmacie, dar nu cred ca se poate folosi la 2ani. Pisca. Pe buze? De la AVENE un creion ptr buze uscate, costa cam 33RON. Eu ii dau lui Alex pentru buze uscate, la recom dr.Alexandra Maria 14.12.2007

adinutza de mancat mananca ok. deaia mi se pare ciudat ca ziua e ok, nu febra, nu mofturi la mancare, inca...in schimb noaptea geme si se tot agita si doarme foarte prost. nici nu stiu ce sa cred daca afta e de vina sau altceva . ideea este ca altceva vizibil nu are [bang]

mamica de Rares 21.02.2010

Aftogeranil e foarte bun pt afte.

Fiica-mea cand a avut episoade de-astea de somn marait sau chiar cu plans a avut otita. Ea nu vorbea inca si nu a stiut sa ne spuna ce o doare. Poate fi o cauza.

[mamica]Ani de [zana] Stefana (23.01.2008)

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copiiid="red">

glicerina cu nistatin/stamicin e f buna, reduce afta de pe o zi pe alta.

pentru orice eventualitate, uita-te bine, eventual cu o mica lanterna, in gurita baietelului, in special pe cerul gurii si spre amigdale. daca observi niste pete rosiatice mici (seamana cu ciupitura de purice, sa zicem), e posibil ca micutul sa aiba herpangina.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...