lunav Publicat Martie 15, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2012 Buna, fetelor, Am vazut ca exista deja comunitati ale mamicilor si viitoarelor mamici din Iasi, Baia Mare etc, si m-am gandit "de ce nu si din Timisoara". Daca nu sunt singura timisoreanca de pe aici, haideti sa ne adunam sa schimbam o vorba, o informatie, un sfat si, de ce nu, sa ne si intalnim. Eu sunt gravida in 6 luni si voi naste la Bega cu dr. Hrubaru. :) Va pup si astept sa ne adunam. :) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balanta_tm Publicat Martie 15, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 15, 2012 luna, exista deja un topic similar, dar nu s-a mai scris demult la el, plus ca vad ca s-a si inchis: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155543&SearchTerms=Gravidute,si,mamici rog moderatorii sa imi trimita pe MP parola de la gravitimis si sa redeschida putin capitolul 45 (linkul este mai sus), ca sa pot copia prima pagina, intr-un capitol nou. multumesc.id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratiana77 Publicat Martie 16, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2012 Da, din pacate mamicile nu prea mai au timp sa intre. Cand esti graviduta iti mai da mana, dar cand ai un kinder care te solicita non-stop..... de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balanta_tm Publicat Martie 16, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 16, 2012 gratiana, nu reusim sa recuperam parola de la userul comun ca sa putem reactiva topicurile de demult. ai cumva parola? sau stii pe cineva care ar putea avea-o? daca o ai, te rog, da-mi un MP. multumesc! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaser Publicat Aprilie 16, 2013 Raport Distribuie Publicat Aprilie 16, 2013 Citat:citat din mesajul lui balanta_tmgratiana, nu reusim sa recuperam parola de la userul comun ca sa putem reactiva topicurile de demult. ai cumva parola? sau stii pe cineva care ar putea avea-o? daca o ai, te rog, da-mi un MP. multumesc!align="right" id="quote2">Salutare fetele,Eu aveam parola dar stiu ca aveam pb cu ea...daca vreti va trimit lista de mamici pe email (dati-mi o adresa pe PM).Din pacate eu intru rar pe DC :(...Abia am gasit subiectul asta :(...Va pup si va doresc o sarcina usoara!Mihaela&Cristian 25.03.2006id="blue">&Maria Eliana 19.05.2008id="red">Cu toata dragostea!id="red"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.