Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Gravidutze si mamici din TIMISOARA

Recommended Posts

Buna, fetelor,

Am vazut ca exista deja comunitati ale mamicilor si viitoarelor mamici din Iasi, Baia Mare etc, si m-am gandit "de ce nu si din Timisoara".

Daca nu sunt singura timisoreanca de pe aici, haideti sa ne adunam sa schimbam o vorba, o informatie, un sfat si, de ce nu, sa ne si intalnim.

Eu sunt gravida in 6 luni si voi naste la Bega cu dr. Hrubaru. :)

Va pup si astept sa ne adunam. :)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

luna, exista deja un topic similar, dar nu s-a mai scris demult la el, plus ca vad ca s-a si inchis:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155543&SearchTerms=Gravidute,si,mamici

rog moderatorii sa imi trimita pe MP parola de la gravitimis si sa redeschida putin capitolul 45 (linkul este mai sus), ca sa pot copia prima pagina, intr-un capitol nou. multumesc.id="red">

• 1 year later...
Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
gratiana, nu reusim sa recuperam parola de la userul comun ca sa putem reactiva topicurile de demult. ai cumva parola? sau stii pe cineva care ar putea avea-o? daca o ai, te rog, da-mi un MP. multumesc!
align="right" id="quote2">Salutare fetele,Eu aveam parola dar stiu ca aveam pb cu ea...daca vreti va trimit lista de mamici pe email (dati-mi o adresa pe PM).Din pacate eu intru rar pe DC :(...Abia am gasit subiectul asta :(...Va pup si va doresc o sarcina usoara!Mihaela&Cristian 25.03.2006id="blue">&Maria Eliana 19.05.2008id="red">Cu toata dragostea!id="red">

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...