Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

BUNA TUTUROR MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI !

Recommended Posts

Buna tuturor , ma alatur si eu viitoarelor mamici cu pitici si mi-as dori sa corespondez cu cat mai multe mamicute insarcinate si cu cele devenite mame deja ... eu sunt insarcinata in 21 de saptamani dar sunt cam speriata pt ca ma astept de la un moment la altul ca bebele meu ( baiat fiind )sa-mi dea si el un semn , sa-l simt ca se misca sau io stiu ?! sa simt acel fluturas in burtica de care se povesteste in perioada asta...e prea devreme pt asta ? credeti ca trebuie sa mai am rabdare ? o fi mai lenes din fire ? oare ce sa cred , sunt preocupata un pic! nici burtica mea nu e ft mare , eu zic ca un pic e modificata si cred ca bebe ma simte ca sunt ingrijorata ! Multumesc anticipat pt sfaturi si saptamani frumoase si sanatoase tuturor celor insarcinate !
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Hai la odiseea (subiectul) "Piersicute de iulie august 2012", suntem colege de generatie a sarcinii, ca sa zic asa.

Ai sa vezi ce fete faine si dornice sa impartaseasca din cunostintele si experientele lor, suntem acolo...asta ca sa fiu modesta[:I].

Scrie la noi datele tale: ultima menstruatie si data prevazuta a nasterii, te punem pe lista ca sa urmarim impreuna evolutia la fiecare... si sa inceapa conversatia.

Te asteptam!

PS Ca sa-ti raspund totusi la subiect, de vii ori nu la noi la odisee, perceperea miscarilor bebelusului depinde de mai multi factori (daca esti la prima sarcina, daca esti mai plinuta si ai eventual si placenta anterioara, ca la mine, se simt mai tarziu miscarile). In general, dupa 20 saptamani majoritatea gravidelor incep sa il simta pe bb. Tu esti la prima sarcina? Cred ca de multe ori nu stim noi sa distingem bine miscarile lui de alte senzatii interne (miscari intestinale, gaze, etc). Nici eu nu-l prea simteam si cand am fost la o eco (doar ascultat inimioara) i-a dat dr.-lui un piciorus sau ce-o fi fost, exact in dreptul ecografului de i-a tresarit aparatul. Incearca si tu sa il "stimulezi" sa zic asa, stand culcata mai mult pe o parte, apasand usor pe burtica. Se mai zice ca devine activ la cafea, cola, lamaie, dar eu nu am observat pana acum. Oricum, ai rabdare si nu te ingrijora, se pare ca abia dupa 24 saptmaani incolo incepe "distractia" si partidele de volei si de fotbal cu organele mamei sau cu burta... La ecografii totul ok?

[gravired] 24 + [baietel] X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

La ecografii totul ok , doar ca poate ai dreptate , cred ca nu stim noi sa deosebim miscarile lui de anumite reactii din burtica noastra. Eu sunt la prima sarcina si abia astept pe data de 22 martie un raspuns de la urmatoarea eco , sper ca totul sa fie ok , si sper ca bebe sa ma auda si sa ma simta cand ma gandesc la el ...multumesc pt raspuns ! si sa auzim de bine burticilor !

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...