Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ioana Tufaru Calugareanu

Recommended Posts

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui mathilda
eu nu m inteleg nimic . e pt show sau chiar tipa e asa cum o prezinta maruta. offff.
align="right" id="quote2">Hai ca m-ai facut sa caut pe net daca nu dai nici unfel de amanunte aici .... Tot ce am gasit este ca lumea a ramas extrem de deezamagita de Maruta care a sters cu ea pe jos pentru ca ... Nu am inteles exact, pentru ca e grasa ?
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui buflea
Citat:
eu nu m inteleg nimic . e pt show sau chiar tipa e asa cum o prezinta maruta. offff.
align="right" id="quote2">Hai ca m-ai facut sa caut pe net daca nu dai nici unfel de amanunte aici .... Tot ce am gasit este ca lumea a ramas extrem de deezamagita de Maruta care a sters cu ea pe jos pentru ca ... Nu am inteles exact, pentru ca e grasa ?
align="right" id="quote2">pai buflea cred ca si tu ( mai rau ca mine,) nu ai inteles nimic. nu cred ca deranjeaza pe cineva ca e grasa ci ca nu vrea sa munceasca ci doar sa cerseasca bani. eu asta am inteles. nu am inteles ca se ia cineva de ea ca e grasa. adica ea are datorii la intretinere, utilitati etc dar sa se duca la curatenie pe 1 mil juma scara spune ca e f putin. pai spala cateva scari si ia 10 mil , nu? sa nu-mi sariti in cap ca e sub valoarea ei. ce valoare are ea? ce studii? ce stie sa faca? cate femei cu facultati fac curatenie in occident? enorm de multe.

Citat:
Ah! Asta e conflictul ? Pai ce pregatire are ?
align="right" id="quote2">pai nu stiu daca a terminat liceul .dupa parerea mea e un fel de lasa-ma sa te las. asta daca nu e show marca maruta. de-asta sunt in dubii. adica ea chiar e asa de puturoasa si fara ambitie si vrea pomana sau e maruta care o prezinta asa doar pt show si mai ea si ea un ban la aparitie.

Citat:
Citat:
Ah! Asta e conflictul ? Pai ce pregatire are ?
align="right" id="quote2">pai nu stiu daca a terminat liceul .dupa parerea mea e un fel de lasa-ma sa te las. asta daca nu e show marca maruta. de-asta sunt in dubii. adica ea chiar e asa de puturoasa si fara ambitie si vrea pomana sau e maruta care o prezinta asa doar pt show si mai ea si ea un ban la aparitie.
align="right" id="quote2">mai ia si ea- scuze de greseala.

Citat:
citat din mesajul lui Marina
Cred ca are un usor handicap daca tin eu bine minteMarinaid="Arial">id="blue">
align="right" id="quote2">Eu am vazut-o la Maruta prin 2009 cred,era imensa,peste 200 kg cred. Tipa nu e proasta deloc,a terminat liceul german,vorbeste curent germana,atunci zicea ca mai facea si traduceri...cred ca ii trebuie o consultatie psihologica,cred ca joaca putin teatru,e cam lenesa si nu are nicio motivatie suficient de puternica sa se apuce de ceva...Alina,mami de 2 copii minunati

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...