Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gest imoral

Recommended Posts

Gestul lui Frunzaverde(wow, ce nume!) este categoric imoral d.p.v. politic!

Daca nu era de acord cu partidul din care facea parte ar fi fost f. simplu sa demisioneze si atat.

Trecerea la PNL presupune niste interese nu tocmai curate si pe mana acestui individ nu as merge niciodata!PNL, nu te imbata cu apa rece, pardon, de frunza verde!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Aceste gesturi spun f. mult despre clasa politica care isi declara dreptul de a ne conduce!

Cine ne conduce? D'ashtia, nishte neica-nimeni, ahtiati dupa putere si care stau cu desh'tul in vant ca sa vaza incotro sa o apuce!

Ignoranta, lipsa culturii si mai ales absenta totala a onoarei ne-a adus in starea in care ne aflam acum!

Cand le spui la libeali ca USL si PDL este "aceeasi marie, cu alta palarie", se supara si protesteaza.

Mihai Voicu: Sorin Frunzaverde vine în PNL împreuna cu 42 de primari PDL

Sorin Frunzaverde: "Voi deveni vicepresedinte al PNL, asa cum mi s-a propus astazi"

PNL Vaslui: Jumatate din primarii PDL din judet vor candida pe listele USL

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Chiar asa, ce mare lucru? Un sobolan care fuge cand se scufunda corabia. Asa a fost, este si va fi in politica.

Mie mi se pare ciudat cum de l-au primit in PNL, in USL e gata sa se aplice "legea martiala" pentru traseisti.

Rectific: nu mi separe ciudat. Scopul scuza mijloacele. Un nou motiv sa intelegem ca absolut toti politicienii momentului sunt la fel.

Edit: aud ca domnul in cauza a cam fost in opozitie cu partidul din 2010. De ce n-a plecat atunci?

Rufus, Tora si iadele[foto] Retrospectiva 2008 Retrospectiva 2009 Retrospectiva 2010

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Pai atunci nu erau alegeri...[:D]

Probabil USL n-are oameni unde e nea Caisa asta si atunci au pus botul. O sa-i coste scump oricum, in 4 ani sare iar inapoi in barca PDL, daca va fi cazul.

Oricum, nu ne mai mira nimic, astia-s precum prostituatele, banu' inainte. [:D]

Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)

Citat:
citat din mesajul lui ch_dana
Pai atunci nu erau alegeri...[:D]Probabil USL n-are oameni unde e nea Caisa asta si atunci au pus botul. O sa-i coste scump oricum, in 4 ani sare iar inapoi in barca PDL, daca va fi cazul.Oricum, nu ne mai mira nimic, astia-s precum prostituatele, banu' inainte. [:D]Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)
align="right" id="quote2">Is mai rai ca prostituatele. Iau banii inainte si trag si teapa. [:D]Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Mie personal gestul lui Frunzaverde pare un semnal care suna cam asa:

"eu te-am facut, eu te ingrop!" si probabil ca anunta cu trambite inceputul sfarsitului pt. PDL.

Darrrr, precum pasarea maiastra din povesti pe numele ei Phoenix care renaste din propria-i cenusa asa si din resturile PDL-ului va renaste ceva, acel ceva despre care se va afla la ...momentul potrivit!

Acu' sa vedem cine adoarme la povesti!

Eu o vad ca o strategie a "oului de cuc", a salvarii pdl-istilor in tabara adversa si dupa alegeri se vor regrupa, fie in PDL fie intr-un partid nou de tip UNPR.

In plus pot provoca si frustrari si dispute in USL, care sa duca la spargerea aliantei. Candidatii la primarii si la judete se vad inlaturati in favoarea unor ventici. Sigur ca nu le pica bine.

Plasarea lui Frunzaverde la varful PNL, in postul de vicepresedinte, vulnerabilizeaza PNL-ul.

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Darrrr, precum pasarea maiastra din povesti pe numele ei Phoenix care renaste din propria-i cenusa asa si din resturile PDL-ului va renaste ceva, acel ceva despre care se va afla la ...momentul potrivit!
align="right" id="quote2">
Asta viseaza si penetecedistii de 12 ani de zile ... [:D]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...