Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Carucior sport pt. 16-20 de kg

Recommended Posts

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Poate penru ca un copil de 20 kg (deci in jur de 3 ani) nu mai are ce cauta in carucior si ar trebui sa mearga pe jos?

Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationaleid="size1">

Mami de [alap] Geosse (30 Ianuarie 2012) *** [zana] Sofia (14 August 2008) *** [auto] Sebi (25 Mai 2004)

Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb
Poate penru ca un copil de 20 kg (deci in jur de 3 ani) nu mai are ce cauta in carucior si ar trebui sa mearga pe jos?_________________________Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationaleid="size1">________________________Mami de [alap] Geosse (30 Ianuarie 2012) *** [zana] Sofia (14 August 2008) *** [auto] Sebi (25 Mai 2004)
align="right" id="quote2">20 de kg pe la 4 ani sau dupa. Si exista destule carucioare pentru copii de 20 kg, dar sunt mai maricele. cele gen jogger. noi avem maxi cosi mura, dar este mare. cele gen umbrela nu cred ca suporta atata greutate.Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 36+ [baietel] Euan Tudor

In urma cu ceva vreme (ani) am vazut la TCM (care acum se numeste Germag) un carucior pe care scria "pana la 25 kg". Am vrut sa-l cumpar, nu mi s-a partut scump. Numai ca aveau unul singur, demontat, intr-o cutie care era deschisa. Am spus ca vreau sa il montez (eram si cu sotul) si, daca e complet, il cumpar, dar nu au fost de acord. Asa ca nu l-am mai cumparat.

Nu se inchidea "umbrela", asta stiu sigur, dar mai mult nu imi amintesc

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani
selene, pentru daria n-ar fi mai potrivita o tricicleta din aceea cu maner, cu protectie de soare si cu suport pentru picioare ?Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
align="right" id="quote2">Daria este deja de bicicleta cu roti ajutatoare.Chiar alaltaieri am fost intr-un magazin cu triciclete si biciclete, au aparut de la DHS niste modele de tricicleta f. frumoase, cu roti mari, cum imi plac mie, colorit frumos, pret 230-260 de lei, insa... le-a depasit, am facut proba si nu sta bine in ele.Iar tricicleta/bicicleta nu se pliaza, nu o pot lua cu noi pe tren, de exemplu.Caruciorul mi-ar fi util la deplasari lungi, ea cere mereu in brate si nu o mai pot duce, s-a indesat si nu ma mai tin mainile/spatele.Blogul meu - de la noi, pentru ei!id="green">Bazar general - fiecare implicare conteaza!id="orange">Lucrusoare de vanzare...id="purple">

Citat:
citat din mesajul lui J.D.
Citat:
citat din mesajul lui Elle_seb
Poate penru ca un copil de 20 kg (deci in jur de 3 ani) nu mai are ce cauta in carucior si ar trebui sa mearga pe jos?_________________________Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationaleid="size1">________________________Mami de [alap] Geosse (30 Ianuarie 2012) *** [zana] Sofia (14 August 2008) *** [auto] Sebi (25 Mai 2004)
align="right" id="quote2">20 de kg pe la 4 ani sau dupa. Si exista destule carucioare pentru copii de 20 kg, dar sunt mai maricele. cele gen jogger. noi avem maxi cosi mura, dar este mare. cele gen umbrela nu cred ca suporta atata greutate.Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 36+ [baietel] Euan Tudor
align="right" id="quote2">A, deci pe la 4 ani sau dupa! Cu atat mai mult!De ce ar trebui un copil de 4 ani sau peste sa stea in carucior? Nu i-ar fi mai bine intr-o tricicleta sau bicicleta cu roti ajutatoare?_________________________Tratament Anti-Cancer - 24 Brevete Medicale Internationaleid="size1">________________________Mami de [alap] Geosse (30 Ianuarie 2012) *** [zana] Sofia (14 August 2008) *** [auto] Sebi (25 Mai 2004)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...