maria08 Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 Indraznesc sa deschid un subiect nou....am mare nevoie de 3 doze de pregnyl, daca ma poate ajuta cineva....le platesc, doar sa fie in termen si tinute in conditii optime( trebuie sa fi fost tinute la frigider???) Multumesc anticipat tuturor celor care vor supune atentiei acest mesaj. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pa55enger Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 maria doar ce m-am uitat pe site-urile astea si se pare ca nu este pe nicaieri. la clinica de fiv unde ai fost (presupun ca ai fost - nu stiu) nu au de vanzare? poate au la Medlife? ovitrelle oare nu e la fel de bun? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria08 Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 Sabina:id="red"> Cand am facut FIV ultima data mi-au dat de la clinica ovitrelle....acum am nevoie de pregnyl pentru nepotelul meu care nu are un testicul coborat in scrot si i-a fost recomandat tratament cu pregnyl...are nevoie de 3 doze de 1000 UI...am tot suntat pe l afarmacii si clinici , dar nu-l au. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maria08 Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 Este cineva care poate sa-mi dea 2 fiole, dar care nu au fost tinute la frigider ci la temperatura camerei ( multumesc Mariadan)...nu stiu daca sunt bune? Ma poate ajuta cineva? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariadan Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 salut. Ai PM Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.