elyalexia Postat Martie 31, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2012 Am o fetita de 2 luni jumate si are o problema cu somnu deoarece pe timpu zilei nu doarme asa cum ar trebui sa doarma un bebelus de varsta ei, ce as putea sa fac va rog sa ma ajutati! Va multumesc elyalexia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.D. Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 Cat si cum ar trebui sa doarma un bebe de 2 luni jumate? A ta cat si cum doarme? Finn Constantine 15.10.2009 si [gravi] 36+ Euan Tudor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodora1970 Postat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2012 Buna! Cand spui ca nu doarme cat ar trebui, la ce interval orar te referi? Fetita mea de asemenea nu dormea prea mult pentru ca avea colici , plangea destul de mult. Insa daca daca copilul nu are alte probleme de sanatate dezvoltarea lui nu este afectata . Trebuie intr-adevar multa rabdare ! Va doresc multa sanatate ! Cu drag , Liliana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami_stefi Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 Buna seara! La fel zic si eu sa nu te panichezi!daca micuta e ok,e sanatoasa nu e nimic in neregula. Sa iti dau un exemplu. Aveam o vecina si nascusem la doar o saptamana diferenta,deci cam tot pe acolo. In jurul varstei de o luna copilul ei dormea noaptea aproape intreaga,in timp ce eu il mutasem pe sotior in sufragerie pentru ca Stefan al meu nu mai vroia sa doarma in patut nici alea 3-4 ore pe noapte pe care le dormea de obicei. Apoi? Stefan de la 3 luni si jumatate doarme toata noaptea iar vecina mea se trezeste si acum la aproape 2 ani si de 3-4 ori pe noapte pentru a-i da apa,mancare,etc. Deci,zic ca fiecare are propriul sau mod de dezvoltare,important e sa fie sanatoasa,voioasa! Sa fii om e lucru mare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyalexia Postat Martie 31, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2012 La 2 ore cam 5min max un sfert de ora si cand se trezeste zici ca a dormit pe putin 3-4 ore incontinuu.Mi-as dori si eu sa doarma macar 2-3 ore incontinuu sa pot face si eu ceva treaba dar nu am norocu asta elyalexia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyalexia Postat Martie 31, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2012 colici nu mai are dar macar sa imi doarma si mie 2-3 ore incontinu sa pot face si eu ceva treaba elyalexia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriananton Publicat Martie 31, 2012 Raport Distribuie Publicat Martie 31, 2012 buna . nu ne-ai spus cum doarme noaptea . intr-adevar e solicitant cand bebe doarme putin . fetita mea dormea si inca doarme putin . de la 3 saptamani a inceput sa nu mai doarma . trebuia sa ies cate 2 ore dimineata si 2 ore seara sa o plimb ca sa doarma si ea ceva in timpul zilei . apoi cu trecerea timpului si-a facut un program de somn cat de cat . se trezea dimineata devreme , pe la 6 , apoi in jurul orei 10 dormea 20 - 30 de minute maxim si la amiaza inca o ora . eram fericita cand dormea 2 ore . de 3 ore nici nu mai zic alea erau foarte foarte rare . noaptea in schimb avea un somn linistit , dar pana la un an s-a trezit sa manance o data pe noapte . a fost de mica si inca e o mancacioasa . intotdeauna am fost putin invidioasa pe mamicile ale caror puiuti dorm bine dar nu ma plang , pentru ca in afara somnului nu am avut niciun fel de problema . daca e sanatoasa si vioaie nu ai de ce sa-ti faci griji . pentru linistea ta , poti consulta pediatrul daca consideri ca e necesar . multa multa sanatate tie si puiutei tale [flo] . Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyalexia Postat Martie 31, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Martie 31, 2012 multumita lu dumnezeu noapte imi doarme bine,adica adoarme pe la 12:30/1:00 se mai trezeste la ora 4 dimineata sau 5 mananca apoi adoarme la loc pana pe la 7-8 dimineatza dar am avut si catva nopiti la un interval de o saptamana in care nu a vrut sa imi doarma noaptea si abia la ora 6 mi sa culcat. De sanatoasa este a luat in greutate cat trebuia dar totusi imi doresc sa se odihneasca si ziua e bine ca afara imi doarme elyalexia Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami_stefi Publicat Aprilie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2012 Ceea ce trebuie sa intelegi e ca nu sunt toti copii la fel.Unii dorm mai mult,altii mai putin. Trebuie doar sa ai rabdare! Cu timpul cea mica isi va forma singurica un program de somn. Nu te mai necajii! Cred ca cea mai mare multumire e sa iti stii ingerasul sanatos. Iar restul,ca doarme prea putin,prea mult,ca mananca asa cum crede mamica lui ca e bine sau nu si toate celelalte detalii sunt nesemnificative in comparatie cu ideea de baza: esti mamica,ai fost binecuvantata sa ai un colt de rai care sa iti insenineze zilele,ai comoara! Lasa treaba in casa ca nu moare nimeni daca nu speli vasele imediat dupa masa,daca nu iti arata casa luna. Faci ce poti,ce nu sa mai faca si altii,nu? Ar fi ideal daca ar avea cine sa te ajute la treburile casei,nu ai mai fi nici tu stresata si plus ai putea sa te dedici trup si suflet fetitei. Sa fii om e lucru mare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami_stefi Publicat Aprilie 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 1, 2012 Doarme in patut? Cand nu doarme plange,cauta sa se joace? Ai incercat sa lasi o veioza aprinsa peste noapte? Sau o lumina discreta? In camera unde doarme ea e foarte cald? Al meu avea o problema cu caldura. Nu ii placea si nu ii place nici acum sa fie infololit. Poate pur si simplu fetita ta vrea sa isi petreaca timp cu tine,sa va jucati,sa te simta aproape. Eu asa cred,ca are nevoie doar de caldura mamei! Sa fii om e lucru mare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.