Elag Publicat Aprilie 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 4, 2012 Stiti firme care pot sa livreze jardiniere cu flori gata facute? Multumesc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Publicat Aprilie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2012 Pot sa ma interesez la munca. Acolo ne aducea o firma toate jardinierele/ ghivecele/ vasele cu flori. Spune-mi daca mai ai nevoie de info. Cred ca si la florarii poti sa intrebi si o sa te ajute. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irinuca Publicat Aprilie 8, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 8, 2012 Stiu eu o firma care se ocupa de amenajari gradini care aduce jardinierele gata aranjate.Cu muscate,petunii,craite,lobelii si ce mai vrei.Doar sa le pui la fereastra sau pe terasa. Daca te mai intereseaza spune-mi si iti dau un nr. de telefon. Irinuca Poze cu Raducu si Raluca: http://picasaweb.google.com/mircea.strimbeanu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.