Oana3029 Postat Aprilie 6, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2012 Buna! Stiti mai multe detalii despre produsele care asigura siguranta copiilor in casa( am o problema cu cel mic care se loveste de colturile mesei si trebuie sa fiu foarte atenta si la usi pentru ca isi poate prinde degetele). Ati cumparat sau ati vazut undeva astfel de produse de protectie? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_Pos Postat Aprilie 6, 2012 Raport Distribuie Postat Aprilie 6, 2012 Ikea are diverse, uite aici patrull pentru blocat usi, ferestre, dulapuri, sertare, colturi. Noi am mai gasit si la Lidl aparatoare de colt moi si de prize. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! Edit ca sa adaug detalii Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theo_2004 Publicat Aprilie 6, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 6, 2012 In multe hipermarket-uri exista. Si magazinele online au. Sunt produse de brevi, nuk, chico ... mami de Theo (7.11.2004) si Chris (22.12.2010) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oana3029 Postat Aprilie 9, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 9, 2012 Multumesc pentru raspuns. Intre timp am aflat si de cei de la Car-Boy care au exact ceea ce cautam si intr-o gama f variata. Va pup Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Publicat Aprilie 9, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 9, 2012 De cind a aparut subiectul,eram sigura ca vor aparea la al doilea mesaj[:D],produsele salvatoare de la ...firma Y ! Vad ca a intervenit Laura,probabil era si-un link acolo! Sincer.mie genul asta de mesaje/subiecte mi s epare ca ia membrii forumului de fraieri! Dana handarbeit Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.