Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bebelusa mea varsa de la fierul haussmann tot

Recommended Posts

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Mergi la medic si spune-i. Ti-l va inlocui cu alta marca. Daca i-a dat fier, inseamna ca are carenta.

allinta

A fi fericitid="red"> nu inseamnaid="teal"> ca totulid="orange"> este perfectid="blue">.

Inseamnaid="orange"> ca te-ai hotaratid="purple"> sa privestiid="red"> dincoloid="purple"> de imperfectiuniid="limegreen">.id="Comic Sans MS">id="Book Antiqua">id="Verdana">id="Lucida Console">id="Book Antiqua">id="Century Gothic">

Distribuie pe alte site-uri

Spune-mi, te rog, ti s-a explicat cum sa incepi sa i-l dai? Adica, fierul trebuie sa incepi sa i-l dai treptat, o cantitate micuta prima zi, apoi cresti treptat pana la cantitatea recomandata. In plus, nu stiu daca ti s-a spus, fierul trebuie adiministrat impreuna cu vitamina C si cat mai departat de calciu, adica vreo 2-3 ore inainte si dupa fier, nu se consuma lactate sau alte surse de calciu.

Nu stiu daca e obligatoriu sa ia fier. I s-au facut analize, are carenta de fier? Daca da, cat de mare e carenta? Daca nu esti sigura ca are nevoie de fier, mai consulta un dr...

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Scuza-ma, eu zic ca ar trebui sa intrebi inca un dr (pediatru), sau cel putin asa as face eu. Ceva dreptate are si dr de familie, deoarece carenta de fier apare frecvent la bebelusi si copii micuti, dar eu cred ca ar fi trebuit sa-ti dea niste sfaturi privind alimentatia (ca sa nu se ajunga la anemie), sau daca i s-a parut ca e cam palida fetita, niste analize (sideremia)...

Parerea mea...

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

scuze,dar sa dai fier fara a avea niste analize care sa iti indice asta,e cam exagerat.

ai trecut ,sa inteleg, pe LP?

nu cred ca a fost o decizie buna,dar nu asta se comenteaza acum.exista formule de LP cu suplimente de fier.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Citat:
citat din mesajul lui lady_si_mama
Corina, sti un pediatru bun in Ploiesti si eventual unde il pot gasi?
align="right" id="quote2">da, stiu; tocmai de aceea te-am intrebat la ce pediatru ai mers cu fetita, sa nu-ti recomand aceeasi persoana.asadar, te rog spune-mi cum se numeste medicul respectiv si-ti voi spune daca am auzit de bine sau de rau de el/ea, si iti voi face 2 recomandari.Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...