lady_si_mama Postat Aprilie 10, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2012 Ajutor...! Bebelusa mea varsa tot ce papa de cand am inceput sa ii dau fier, la recomandarea medicului de la circa, de la varsta de 6 luni. ce sa ma fac? E obligatoriu sa ia fier? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alizee Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 Mergi la medic si spune-i. Ti-l va inlocui cu alta marca. Daca i-a dat fier, inseamna ca are carenta. allinta A fi fericitid="red"> nu inseamnaid="teal"> ca totulid="orange"> este perfectid="blue">. Inseamnaid="orange"> ca te-ai hotaratid="purple"> sa privestiid="red"> dincoloid="purple"> de imperfectiuniid="limegreen">.id="Comic Sans MS">id="Book Antiqua">id="Verdana">id="Lucida Console">id="Book Antiqua">id="Century Gothic"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 Spune-mi, te rog, ti s-a explicat cum sa incepi sa i-l dai? Adica, fierul trebuie sa incepi sa i-l dai treptat, o cantitate micuta prima zi, apoi cresti treptat pana la cantitatea recomandata. In plus, nu stiu daca ti s-a spus, fierul trebuie adiministrat impreuna cu vitamina C si cat mai departat de calciu, adica vreo 2-3 ore inainte si dupa fier, nu se consuma lactate sau alte surse de calciu. Nu stiu daca e obligatoriu sa ia fier. I s-au facut analize, are carenta de fier? Daca da, cat de mare e carenta? Daca nu esti sigura ca are nevoie de fier, mai consulta un dr... "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 vad ca esti din ploiesti. cum se numeste medicul la care ai fost ? Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_si_mama Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 Fierul mi l-a dat doctorul de familie, fara sa îi fac nici o analiz#259;, în momentul în care am oprit alaptarea, asa "preventiv". #350;i mi-a spus sa ii dau 5 pic#259;turi pe zi (bebi#355;a are 6 luni #351;i 6,48 kg). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 Scuza-ma, eu zic ca ar trebui sa intrebi inca un dr (pediatru), sau cel putin asa as face eu. Ceva dreptate are si dr de familie, deoarece carenta de fier apare frecvent la bebelusi si copii micuti, dar eu cred ca ar fi trebuit sa-ti dea niste sfaturi privind alimentatia (ca sa nu se ajunga la anemie), sau daca i s-a parut ca e cam palida fetita, niste analize (sideremia)... Parerea mea... "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_si_mama Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 Mersi Natalia, cred ca ai dreptate, o sa mai consult un alt medic - pediatru acum si apoi o sa incerc sa ii dau cereale si alimente care sa contina fier(spanac, peste, carne de vita, patrunjel etc.) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_si_mama Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 Corina, sti un pediatru bun in Ploiesti si eventual unde il pot gasi? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
histamina Postat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Postat Aprilie 10, 2012 scuze,dar sa dai fier fara a avea niste analize care sa iti indice asta,e cam exagerat. ai trecut ,sa inteleg, pe LP? nu cred ca a fost o decizie buna,dar nu asta se comenteaza acum.exista formule de LP cu suplimente de fier. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Aprilie 10, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 10, 2012 Citat:citat din mesajul lui lady_si_mamaCorina, sti un pediatru bun in Ploiesti si eventual unde il pot gasi?align="right" id="quote2">da, stiu; tocmai de aceea te-am intrebat la ce pediatru ai mers cu fetita, sa nu-ti recomand aceeasi persoana.asadar, te rog spune-mi cum se numeste medicul respectiv si-ti voi spune daca am auzit de bine sau de rau de el/ea, si iti voi face 2 recomandari.Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.