Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vaccinul BCG repetat - tot fara efect

Recommended Posts

La Monica dupa un timp nu s-a mai vazut nici o urma a vaccinului BCG si i-am refacut vaccinul in octombrie 2011. Acum din nou nu mai are nici o urma si ar trebui sa refacem IDR si sa repetam vaccinul.

A mai avut cineva problema asta? Daca nici acum nu va avea nici un efect ce facem? [alcool]

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Noi nu am facut deloc BCG pt ca nu am nascut in Romania, apoi am fost sa il fac si doctorita a facut testul IDR si a reiesit ca are anticorpi la TBC, si eventual sa mai repetam testul peste 6 luni.

O alta prietena i-a facut fetitei, dar nu se vedea semnul si la fel a fost la medic si a reiesit ca are anticorpii, deci nu a repetat.

Doctorita spunea ca nu prea se reface vaccinul pt ca daca are anticorpii poate da o reactie foarte urata.

I-a facut doctorul IDR?

Si noi am facut de 2x BCG si ne-am testat IDR si nimik.

Ni s-a spus ca nu se mai poate face si a 3-a oara. V-a capata anticorpi in timp sau nu [alcool]

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sorina [mamica] Mamica fericita [9cer] a ingerasului RAZVAN - IONUTid="size3"> [bonjovi] (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Eu am ajuns la concluzia ca vaccinarile le facem degeba si sunt apa de ploaie si va spun si de ce.

La prima sarcina mi s- a spus ca daca mai vreau un copil, trebuie sa imi fac dozare cu anticorpi de rubeola ptr ca nu am.

Bunnn. A doua sarcina a fost programata asa ca din timp am fost sa fa dozarea cu pricina si nici mai mult nici mai putinmi- au facut vaccinul ROR ptr ca nu aveau doar ptr rubeola. Mentionez ca asta s- a intamplat in Islada.

Am ramas insarcinata si cand mi- am facut analizele, stupoare, aceeasi poveste imi spune moasa:nu aveti anticorpi ptr rubeola asa ca trebuie sa aeti grija.[bang]

Am ramas masca amandoua pt ca ea insasi ma vaccinase.

Asa si cu BCG- ul. Eu nu l- am facut copiilor , ptr ca nu e in schema lor, chiar daca pe Maria am nascut- o in Ro, am refuzat la nastere.

Multumesc frumos pentru raspunsuri! Deci nu se mai face si a treia oara vaccinul. Oricum nu se mai produce :(

Vom face IDR luni.

Din pacate incidenta TBC e mare in Romania si era mai bine sa aiba anticorpi in urma vaccinarii :(

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...