LucyLove Postat Aprilie 18, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 18, 2012 Buna ziua! Am 17 ani si as' dori sa ma angajez pe timp de vara,dar pana acum nu am gasit unde. aveti voi vre.o idee? ma puteti ajuta? am nevoie de bani pt ai ajuta pe parintii mei deoarece trec printr-o perioada grea. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zmotocel Publicat Aprilie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 18, 2012 iti pot spune ce am facut eu pt cativa ani in timpul facultatii... sondaje de opinie..... nu e foarte usor dar nici foarte greu. trebuie sa ai rabdare si sa nu renunti. foarte multi nu vor vrea sa vorbeasca cu tine, vei primi cel putin 10 refuzuri pana reusesti sa faci un chestionar, dar pana la urma reusesti. de obicei firmele stiu asta si iti dau un nr de chestionare pe care sa le poti face tinand cont ca foarte multi vor refuza sa participe. partea buna e ca nu ceri bani, doar le ceri oamenilor sa-si spuna parerea despre anumite subiecte.... asa ai mai multe sanse sa ti se raspunda. sunt foarte multe firme care fac asa ceva, ideea e sa lucrezi cu una destul de mare, cele mici de obicei nu au foarte multe proiecte si mai uita sa-si plateasca angajatii. o firma serioasa iti va face contrat de colaborare si va plati impozitul la ce castigi. si ca un pont.... cele mai bine platite chestionare sunt cele electorale.... dar ca sa ajungi sa le faci trebuie ca cei de la firma sa fi lucrat cu tine la cel putin un proiect si sa stie ca pot conta pe tine, pt ca acolo termenul limita este foarte scurt. mult succes Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luisa1983 Publicat Aprilie 18, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 18, 2012 Un exemplu la ideea lui zmotocel: CCSB , str Maria Rosetti,nr 36 , Sector 2,Bucuresti Tel: 021 / 211 21 87 Fax: 021 / 211 21 88 office@ccsb.ro Sa fii baftoasa! ,,Mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii. " Necunoscut Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucyLove Postat Aprilie 19, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2012 va multumesc pentru idei Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belleane Publicat Aprilie 19, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2012 Poti cauta un job de promoter sau poti imparti pliante. Poti avea grija de un copil mai marisor sa-i verifici temele sau sa-l inveti o limba straina. Te iubim, printesa Victoria!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucyLove Postat Aprilie 20, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2012 am fost la un interviu pt promoter , mi-au zis ca ma vor suna si nu m-au sunat. a trecut o saptamana. oare ma vor suna mai tarziu? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitzinuca Publicat Aprilie 23, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2012 pe timp de vara for fi muuulte terase deschise. La curatenie/spalat vase probabil vei gasi ceva, si vei putea si avansa probabil. Se mai i mpart si tipsuri, etc. Bafta! _______________________ mami de andi si ilinca [copil] _________________________ traduceri si asistenta ________________________ "Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita." Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Publicat Aprilie 23, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2012 Merge foarte bine pe o terasa - daca te misti bine. Candva si eu faceam banii de vacanta tot asa lucrand ca si ospatar. Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ramonika Publicat Aprilie 23, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 23, 2012 da, da, la terase e cel mai bine. sau chiar pe litoral daca te lasa parintii, desi poate ar trebui sa ai macar 18 ani. bafta Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.