emma31 Publicat Aprilie 19, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2012 draga paula daca ai nascut te rugam anunta-ne si pe noi ,ce face bb ,tu sunteti ok Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
histamina Publicat Aprilie 19, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2012 daca te referi la p@ulici, a nascut la aproape 38 de saptamani o strumfita cu scor apgar 10. sunt bine amandoua. natalia mihaela, la inceputul lui aprilie. intra la gravidute cu trombofilie. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p@ulici Postat Iunie 8, 2013 Raport Distribuie Postat Iunie 8, 2013 (editat) Scuze, nu am vazut pana acum mesajul. Da, am nascut, acum 1 an si 2 luni la 38 saptamani si 6 zile o fetita de 3.400g Editat de Iunie 8, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.