diannaalex Publicat Aprilie 19, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2012 Bun gasit!!!!!!! Am si eu o problema cu Alex. De vreo 2 zile am constatat o modificarea a culorii scaunului e ca un roscat. Consistenta e la fel si mirosul e la fel. Nu am modificat nimic la meniul lui, nu i-am dat nimic nou de mancare . Oare de la ce ar putea fi? E cazul sa ma ingrijorez? Multumesc de raspunsuri. mami de maimutzica mica www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii poze Alex Daca va place un vot va rugam nnd1si nnd2. Multumim Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zina Publicat Aprilie 19, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2012 Ia o proba din scaun, si du-l la analize. Asa este cel mai corect. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andieelen Publicat Aprilie 19, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2012 ader la parerea Zinei. Du-l la analize ca sa stai linistita! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.