ada1911 Postat Aprilie 19, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2012 buna ziua tuturor .sant noua pe forum si as avea nevoie de o informatie.ma numesc ada am 35 ani si imi doresc cu disperare un copil.in urma analizelor facute sa constatat o rezerva ovariana scazuta,singura varianta fiind cu ovule donate .daca m-ar putea ajuta cineva cu informatii va sant profund recunoscatoare.adresa mea este ada191177@yahoo.com[q] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olimp Publicat Aprilie 19, 2012 Raport Distribuie Publicat Aprilie 19, 2012 anda nu esti singura in situatia data , intre pe forum la subiectul FIV CU OVOCITE DONATE , ai sa aflii acolo mai multe informatii in ceea ce priveste doleanta ta. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ada1911 Postat Aprilie 19, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 19, 2012 multumesc pt informatie Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.