Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pentru cei care au pensii mai mari de 740 lei

Oaspete marius

Recommended Posts

Am sa afisez aici aceasta informatie in ideea in care aveti parinti, bunici, prieteni, copii sau daca sunteti chiar voi in situatia de a beneficia de pensie a carei valoare este mai mare de 740 de lei si care incepand din 1 ianuarie 2011 si paa in prezent au fost reduse ilegal cu un procent de 5.5% reprezentand contributii la asigurari de sanatate.

Au fost publicate Deciziile Curtii Constitutionale cu nr.223 si 224 din 13 martie 2012 prin care se declara ilegale retinerile cu privire la asigurari de sanatate calculate asupra intregii valori a pensiei care depaseste suma de 740 de lei. In consecinta se pot face demersurile pentru recalcularea si restituirea sumelor retinute ilegal precum si reajustarea retinerilor cf. disp legale din luna aprilie.

Trebuie depusa o cerere sau transmisa prin posta. Cine doreste sa imi spuna sa ii dau formularul respectiv.

Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Marius, si eu as vreau un formular. Ii am pe amandoi parintii plus socru in aceasta situatie. Daca poti sa imi spui si unde anume trebuie trimisa cererea si cu ce alte documente (probabil Decizia de pesnionare si talonul).

Multumesc frumos.

Las adresa de mail :

ancalexared@yahoo.com

Inca odata mii de multumiri.

Marius, excelenta informatie [flo]

As vrea si eu un formular, pentru mama, multumesc !

..............................................................

Mama de papanas Andreiutz id="size3"> id="navy">( 02.10.2007 )

Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.

Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !id="Script MT Bold">

Marius, e valabil si pentru pensiile militare? In acest caz e nevoie de acelasi formular?

Glimmer, vom vedea daca noua formula de calcul se aplica automat de la data publicarii in MO a deciziei Curtii Constitutionale si nu este necesara nicio cerere. Adica, ar trebui sa se vada de luna viitoare (cand vine pensia pe aprilie, nu?)...

"Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark

Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006)

Pensiile se platesc in luna curenta.

Am vazut la tv ca e o adevarata nebunie cu cererile in tara. In mod normal, si asa cum au declarat "oficialii", noua formula de calcul se va aplica automat de luna viitoare. Pensiile pe aprilie deja s-au platit. Si, repet, nu este prevazuta nicaieri in hotararea Curtii sau in alta parte recuperarea sumelor din ianuarie 2011 pana la zi. Numai in cazul celor care se adreseaza instantei si castiga procesul e posibil acest lucru.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...