Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Unde a disparut subiectul cu incaltamaintea?

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Eu as fi vrut sa aflu opinii despre talonet vs talpa plata... Ce parere aveti? Stiu ca s-a mai tot discutat.

Fetita mea are 2 ani si, in concluzie folosim pantofiori si cu si fara talonet ca sa impacam pe toata lumea :-) - toate opiniile ortopezilor. Am grija ca pe fiecare sezon sa aiba si o incaltare cu talonet, ca sa nu mearga tot timpul fara.

Singurul lucru comun la toate incaltarile este faptul ca tin glezna foarte bine. Am inteles de la pediatru ca inca glezna si tendoanele nu sunt suficient de "solide" ca sa sustina greutatea corporala si procesul mersului si ar putea-o durea, asadar un ajutor de la pantofiori nu strica.

Distribuie pe alte site-uri

Exact! Pentru mine e o mare dilema. NU mai stiu ce e bine si ce nu. Am citit un articol scris de un ortoped american in care se spunea ca mersul cel mai sanatos este cu piciorul gol. Fiica-mea a mers toata iarna in botosei din aceia ca un ciorap cu talpa de piele, deci ca si cu piciorul gol.

Dupa parerea mea e un subiect foarte delicat, mai ales ca sunt mamica de fetita si nu as vrea sa aiba mersul stramb.

Permanent o monitorizez, pe de alta parte nici nu as vrea sa ajunga la talonet sau pantof ortopedic, tare, butucanos, cu care sa fie nevoita sa stea si in casa.. tot pentru ea ar fi un chin urias...

Asadar nu stiu ce sa fac sa nu ajungem acolo...

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...