Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Trotineta de la ce varsta e recomandata?

Recommended Posts

Buna fetelor, vine vara..bine-mi pare!!![olala][olala]...ma gandeam la puiutul meu ca e ff vioi si neastamparat..plus ca are un echilibru de invidiat...cu ce-as mai putea sa il stimulez..ma gandeam la o trotineta...in curand implineste 2 ani...dar totusi cred ca e prea mic..voi ce ziceti??

De la ce varsta se recomanda o trotineta?Voi ce experienta aveti cu asta??La noi Iustin e disperat dupa tot ce il ajuta sa se deplaseze..tricicleta, masina mica ...la tricicleta e greu ca nu ajunge inca ff bine la pedale dar e ff incantat sa il plimbam..

Si inca ceva...azi am intrat intr-un magazin si am vazut ochelari de soare pt bebe...sunt superbi[olala][olala]..oare un copil la 2 ani sta cu ochelari de soare??Al meu si-i tot pune pe ai nostri dar nu stiu daca ar sta mai mult de 1 min cu ei...Am citit si ascultat emisiuni medicale in care chiar se recomanda ochelarii de soare la bebe..dar oare sta cu ei??Voi ce ziceti??

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

trotineta este "recomandata" incepand cu momentul in care se descurca cu ea [:D]. Asta depinde de copil, cand e. Daca zici ca are un echilibru asa bun, de ce nu? Si baietelul meu a folosit scooter-ul de la 1 ani si 9 luni parca. Nu ca i-am fi luat noi, dar a luat trotineta surorii mai mari, care nu era tocmai potrivita cu varsta, dar deh, te pui cu el?

Pentru siguranta lui si linistea ta as opta pentru una cu doua roti in spate si una in fata.

Ochelari de soare sunt recomandati, clar. Copiii mei nu i-au pastrat insa niciodata, cu toate ca sunt mandrii de ei. Insa fetita vecinilor de exemplu, de micuta abia o convingi sa-i dea jos in casa [8D]. Deci daca vrei sa stii daca ii poarta sau nu, trebuie sa incerci ;).

Va doresc ore placute cu trotineta :)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Eu am observat prin parc copii cu trotinete cu doua roti in spate si pot sa spun ca mai rau ii impiedicau, pentru ca le loveau mereu cu piciorul de pe jos, ce de avant... nu vreau sa-mi imaginez ce de vanatai aveau pe glezna bietii de ei!

Cu trotinetele trebuie sa fii atent sa nu foloseasca preferential un picior, pentru ca se dezvolta musculatura dezechilibrat, adica piciorul care sta pe podina face o anumita miscare, iar cel de avant cu totul alta, asta duce la stimularea diferita a musculaturii celor doua picioare. La doi ani e important ca musculatura sa se dezvolte echilibrat. Daca nu petrece prea mult timp cu trotineta, nu e o mare problema, dar daca face o pasiune pentru ea... Ar trebui stimulat sa foloseasca ambele picioare la fel de mult in cele doua ipostaze. Sau mai bine o tricicleta...?

In love with life.

Bicicleta.Sunt mici mici si sunt ok.Iar ochelari de soare.....daca nu sunt de calitate atunci mai bine nu,distrug vederea.Ca sa fie ok trebuie luati doar creati special pentru copii.Eva are ,i-am luat de 1 an,dar sunt firma specializata si au protectie uv,uvb...si au fost scumpi,recunosc,dar merita.Fara elastic,fara nimic.Si a mea ii tine si e foarte mandra de ei.

Madalina si Eva-Maria

https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

BlackCat, atunci era construita aiurea tricicleta aia. Noi am avut la fiica-mea, si ar fi fost de-a dreptul imposibil sa dea cu piciorul in a treia roata. Pur si simplu nu ar fi reusit [:D]. Chiar nu ii pot inchipui la ce fel de tricicleta te referi...

Baiatul a mers direct cu doua roti, dar nu iti dai seama ce transpiram eu pe langa el, pentru ca e foarte rapid, iar el nu era asa copt la minte sa stie exact ce poate si cum, la ce sa aiba grija (de ex. alti copii).

Daca e vorba de ce este indicat, atunci ideal este o bicicleta fara pedalel, cum s-a zis pe aici destul de des in ultimul timp.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Baietelul meu no2 :) a primit anul trecut trotineta cu 2 roti, ii placea, dar obosea dupa o vreme. Mai era si frustrarea ca nu e destul de rapid ca fratele lui mai mare... Insa anul asta se descurca mult mai bine cu ea. Nu stii pana nu incerci. Mie mi-ar fi placut una cu 3 roti, dar asa a luat tati.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Rasul este ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...