Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna tuturor! Ce incaltaminte este recomandata unui bebe care incepe sa faca primii pasi?Talpa moale, flexibila sau talpa tare cu glezna bine prinsa si care ii tine bine piciorusul. Ce recomandari aveti? Noi am fost la 2 dr si ideile se bat cap in cap : unul spune moale ca asa sunt noile norme, altul -tare ca sa-i forteze un pic piciorusul cand calca, sa-l "ajute". Mamici voi ce incaltaminte ati luat pentru bebei?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Hai sa te bag si mai tare in ceata [:D] - noi am lasat-o sa mearga desculta prin casa/ iarba (la curte), tot la sfatul medicului [:D][:D]. Parerea mea: talpa flexibila ca sa poata calca indoind talpita, sa aiba bombeul acela anti-platfus la mijlocul talpii unde este scobitura naturala si talonete (intaritura de la calcai, desi asta nu am vazut la fetita mea sa ii tina piciorul cine stie ce). Sa fie fixata de glezna ca sa nu ii clampane in picioare, gen papuci, ca o sa se impiedice. Incaltaminte de buna calitate, din piele i-am luat de la Ortopedia, dar nu sunt singurii. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Noua ni s-a recomandat de catre medicul pediatru, ortoped si de kinetoterapeut, incaltamintea de la Ortopedia. Nu este incaltaminte ortopedica, insa tine piciorul exact cum trebuie pentru a pasi corect (nu in interior sau prea mult in exterior, nu pe varfuri, tin glezna fixa). Noi doar de acolo am cumparat si a fost ok. Din pacate, e doar o firma in Bucuresti care le comercializeaza (cel putin asa stiu eu), sunt in Magazinul Unirea si Obor si sunt cam scumpe. Se numesc AndyKids. Bee[biz] Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Cand am fost la consultatie la dr. Jianu (ortoped pediatru) mi s-a spus ca in nici un caz sa nu ii "inchidem" glezna, asa am putea la fel de bine sa i-o punem in gips [alcool] Am gasit pantofi cu talpa flexibila online, unii facuti in RO la kiddyshop si un magazin doar cu incaltaminte pt copii din Cluj dar care vinde si online, bigstep. Deocamdata merge doar in sosete cat de mult putem (merge ea cu degetele indoite uneori, dar am inteles ca asta e util pt formarea boltei plantare -> evitarea platfusului). Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...