Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cat de des ii faceti baita bebelusului Dvs?

Recommended Posts

bebe al meu  are 2 saptamani si inca din maternitate ne-a invatat sa-l spalam zilnic iar dimineata sa ii facem toaleta intregului corp(il sterg cu ceai de musetel apoi il usuc si il dau cu crema sau ulei), cat despr folosirea sapunului nu trebuie facut exces  dar nici sa nu-l folosim deloc.

Distribuie pe alte site-uri

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Asa e cu uleiul, se aplica pe pielea umeda.

Am invatat in spital, imediat dupa nastere, cum se face baitza (am filmat prima baita, facuta de o asistenta bebelusului meu). In ultima apa de clatire turna un pic de ulei si asa facem si acum, clatirea si hidratarea odata.

Noi facem baie cu balacire in cada si spalat pe cap de 2-3 ori pe saptamana in general, sau ori de cate ori e necesar. Cand e foarte cald si transpira mai mult in cursul zilei, un dus scurt cu apa calduta in fiecare seara, in weekend si de 2 ori pe zi. Cu sapun la fundulet, manute, gat, pliuri, subsuori.

al meu nu mai e de mult bebel, dar cat a fost mic dr pediatru (din US) mi-a spus sa nu ii fac baiata in fiecare zi, la 2 zile e suficient (desigur spalat la fundulet, fata si maini de cite ori e nevoie)

m-a sfatuit sa NU folosesc creme, uleiuri, pudra, fiind pline si astea de chimicale,iar samponul, sapunul sa fie fara mirosuri.

• 4 weeks later...

Mare-i gradina ta, Doamne!

Cum adica sa-ti speli vaginul???? Intradevar se curata singur...Daca ai minime cunostinte medicale stii ca spalaturile vaginale se fac cel mult o data pe saptamana si la recomandarea dr, mai des daca e ceva patologic...altfel distrugi si flora si Ph si mai rau faci...

Cum compari spalarea vaginului cu a bebelusului? Bebelusul se spala, vaginul nu ( prea). Stii ce-i vaginul, apropos? Nu trebuie cumva spalat si copilul in vagin??? Ca tot nu se curata singur..

Uneori cred ca vorbim doar sa ne aflam in treaba..

Corinuka, poate se referea la aparatul genital exterior, la igiena intima care, normal, trebuie facuta zilnic. Este o confuzie sau un termen impropriu folosit, dar f. raspandit, cel putin aici in America de nord, sa se numeasca "vagin' toata zona aia...

Noi am ajuns la stadiul de mai multe dusuri zilnic, pt. ca misuna toata ziua in 4 labute peste tot si a descoperit si nisipul. Deci nu prea mai e loc de dezbateri, il bagam la dus una doua ca se face precum un purcelus.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Vara o spal de cate ori e nevoie.Dar ii place apa la nebunie si o relaxeaza plus ca stimuleaza cel mai mare organ al corpului.Raspunsul este ZILNIC.Iarna poate mai rar. Dar depinde de mai multi factori daca avem timp,daca nu adoarme mai devreme si nu o mai trezesc.Scum avem 4 luni.Baiatului ii faceam zilnic.Fara exceptie si are o piele super si e destept foc.Acum baiatul are 3ani.

• 2 weeks later...

Si noi tot zilnic facem baita( avem 3 luni). In timpul zilei il spal pe fata si manute dupa fiecare plimbare, la fundulet la fiecare schimbare de scutec. In maternitate ne-a spus medicul neonato sa nu ne bazam pe servetelele umede, decat in situatii in care nu avem apa si sapun la dispozitie.

Baia o facem seara, inainte de ultima masa, in jur de 8-8.30. Apoi doarme intins pans pe la 4 dimineata.

Voi mai iesiti cu bebeii afara dupa baita? (Pe caldurile astea abia dupa ora 9 iti vine sa iesi afara...)

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...