Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cat de sportiv e copilul tau ?

Recommended Posts

Ma macina aceasta intrebare de ceva vreme. Copiii vostri ce sport practica, de cate ori pe saptamana, de la ce varsta ? Le place ? Merg cu drag ? Se pricep ? [:D] Ii incurajati (prin a le prezenta mai multe variante), le impuneti sa faca sport sau au vrut ei si persevereaza cu stoicism ? [:D] Unde le practica: la scoala pe care o frecventeaza sau in alte locuri, cu sau fara plata ? Pe vremea mea toti faceam sport. La scoala erau nshpe posibiliati pt a face sport cu antrenamente de 2-3 x / saptamana. Nu stiam pe nimeni care sa nu faca ceva sport [8D]. _______________________________________________ Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. ----------------------------------------------------------- [foto][url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56"]Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1[/url] [zana]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

cel mare, de 3 ani si 4 luni, doar fuge prin parc si se da cu masinuta din cele care trebuie impinse cu picioarele. din toamna vreau sa il dau sau la innot, daca o sa se deschida bazinul, sau la dans cel mic, 9 luni, zilnic gimnastica medicala, de 3 ori pe saptamana innot. a fost un bebe mai lenes ddin fire si am luat masuri, in 2 luni a avut rezultate spectaculoase

Fetita merge la inot, baietelul alearga toata ziua [:D] am incercat sa merg cu el la bazin, dar s-a speriat. asa ca il mai las. El a facut pana la un an de 2-3 ori/sapt exercitii, masaj si exercitii in apa cu un kinetoterapeut pt dezvoltare armonioasa. Din toamna o sa incerc sa o duc pe fetita la diverse sporturi, sa vedem ce ii place. ========== Corina Mami de[zana] Arianna Maria (18.11.2008) si [copil] Patrick Stefan (16.10.2010) [url="http://picasaweb.google.com/corinagheorghe2005"]POZE [/url]

Diana (6,5 ani) merge la inot.Iarna asta si iarna trecuta am mers in ian-martie aproape in fiecare sambata si duminica amandoua la piscina si asa a invatat sa inoate - ca la cursul de inot a invatat doar sa sara in apa si sa se scufunde [bang][:D] Tura urmatoare nu a mai vrut sa mearga ca ii era teama cand o lasa antrenoarea fara pluta,asa ca am ales varianta asta cu abonamentul de we parinte+copil.Acum inoata super in toate stilurile,chiar daca nu perfect profesionist ,asta chiar daca eu am invatat-o doar ce stiu si ce pot io [:I]- adica bras si cu capul afara din apa.Ea inoata si pe sub apa si pe spate si crawl,"a furat" cum a mai vazut prin zona pe altii mai profesionisti inotand. De placut ii place f.mult ... numai de-as avea parale sa putem merge pe cat ii place! Vara iesim mai ieftin bantuind la strand.Alte sporturi: gimnastica-aerobic la palatul copiilor odata pe sapamana (sfoara,podul ... de-astea [alcool]) si daca se pune si dansul sportiv tot acolo si tot odata pe saptamana.Ambele ii plac mult.Si la gradi fac sport de 2 sau 3 ori pe saptamana,nici nu mai stiu.Pe role a apucat f.putin sa mearga dar ii plac,pe bicicleta e in curs de invatare (i-a ramas bicicleta mica anul trecut si nu i-am luat alta,am zis ca ii iau acum primavara ca tot venea iarna).Am fi vrut mult si patinaj ,dar costa si nu ne-am permis iarna asta [bang] Oricum clar se descurca la majoritatea si ii place,chiar vrea ff mult sa le incerce pe toate,nici vorba sa ii impun ceva.In rest alergat si catarat cat cuprinde.Vara asta sper sa apucam sa exersam si un pic de badmington ca e usor,distractiv si nu costa nimic [8D] La fel cu saritul corzii [:D] Frate-su (aproape 3 ani) e pe urmele ei [8D] cu alergatul/cataratul.Pe el poate-l dau la fotbal,ca tot mai avem in familie pe taica-su si pe frate-meu care au facut mult fotbal [:D].Dar deocamdata nu-l vad atras de minge cine stie ce.Mai mult alearga dupa sora-sa si prietenele ei [alcool]

Maria: a inceput de trei ori inotul: la 4, 5 si 7 ani. Dupa trei-patru sedinte nu am mai putut sa o duc, decat daca as fi luat-o pe sus. Pe la 5 ani am dus-o la aerobic, dar nu am mai putut eu sa o duc, apoi la dans, dar nici programul de aici nu ne-a avantajat. La 8 ani a fost la jujitsu vreo 6 luni, mergea cam impinsa de la spate, era foarte buna la teorie [pk] dar avea o gura cam mare pentru sportul asta [:D]. De la scoala a aflat de volei si ne-am gandit ca pentru ea e mult mai potrivit. De cateva luni merge in weekend-uri si pana acuma fost ok. Dar s-a accidentat si are un deget rupt [:D]. Sper ca asta sa nu fie un motiv pentru care sa nu isi mai doreasca sa mearga. Concluzie: nu e genul sportiv, ar sta toata ziua pe canapea, daca as lasa-o [:D], de gura mea si impinsa de la spate a incercat una-alta, iar in unele cazuri, nu am fost noi in stare sa o ducem. Stefan: a mers si el la aerobic la 3 ani, dar nu era prea incantat, plus ca nu am mai putut sa il duc. Am incercat inotul, dar a fost si mai rau decat in cazul Mariei [:D], nu a colaborat deloc si nu am mai insistat. Merge la Jujitsu de un an, ii place, dar e cam neatent si nu se concentreaza suficient [:D]. El este genul sportiv, de cand a inceput sa mearga nu sta locului, nu il pot tine in casa nicicum, merge pe bicicleta cat se poate de mult (de la 4 ani pe doua roti), dar e greu sa il atragi cu ceva organizat. Amandoi merg cu bicicletele, cand are timp tatal lor, in weekend, iar vara mai des, aproximativ 10-20 km cu bicicletele. Asta le place mult si pana si Maria rezista la curse [:D] Vladimir e acelasi tip nesportiv ca sora lui, nu se oboseste deocamdata nici sa pedaleze, vom vedea ce sport va face si el si daca va fi de voie sau mai mult impins de la spate [:)]. Tin foarte mult sa faca sport, nu de performanta, ci pentru o dezvoltare armonioasa, disciplinare, cresterea increderii in sine, socializare etc. Doar ca, recunosc, imi e foarte greu sa imi fac timp sa ii duc si in anumite momente, cea care a renuntat am fost eu. Am tot incercat sa ii duc impreuna, ca sa ne fie mai usor cu programul, dar ideal e ca fiecare sa faca ce sport i se potriveste. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Fi-miu - 5 ani juma' e un antisportiv si un antitalent total. Parca e Mister Bean.[:D] Dar eu nu ma las. Merge la atletism de 2 ori/sapt. Si acum face inot. Dar vreau efectiv sa invete sa inoate, abia apoi balaceala. Cind e de mers, in fct de dispozitie, ba vrea ba nu vrea. Dar eu nu il las si il duc, pt ca la finalul orei este extrem de entuziasmat. Ambele sint cu plata.

Bianca mea face dans sportiv de 2 ani, acum are 8 ani. E a vrut, chiar si de mai devreme dar nu gaseam ceva mai aproape de casa sa o pot duce. Ii place foarte mult. Un an chiat s-a pregatit pentru concurs si dansa peste tot, cand nu o vedea nimeni, a fost in cantonament etc. Dar cand sa intre in concurs partenerul a lasat-o balta, antrenorii nu i-au mai dat atentia cuvenita asa ca 2 luni s-a dus doar ca am insistat eu. Pana la urma am renuntat sa o mai duc pentru ca nu ii mai facea placere. Acum vrea la gimnastica. asa ca suntem in cautari. Sa ne convina programul, sala, antrenorii si finantele. Nicoleta

Citat:
citat din mesajul lui tnicoleta
Bianca mea face dans sportiv de 2 ani, acum are 8 ani. E a vrut, chiar si de mai devreme dar nu gaseam ceva mai aproape de casa sa o pot duce. Ii place foarte mult. Un an chiat s-a pregatit pentru concurs si dansa peste tot, cand nu o vedea nimeni, a fost in cantonament etc. Dar cand sa intre in concurs partenerul a lasat-o balta ...
Asta e chiar o problema cu baietii si dansul sportiv! De exemplu la fiica-mea la palatul copiilor,la grupa lor sunt inscrisi doar 2 baieti [bang] asa ca exerseaza cu juma' de fete pe post de baieti [q] Ba chiar odata m-am distrat ca intreband-o cum a fost a zis la un moment dat "azi am prins un baiat" [:D] Chiar ma gandeam la un moment dat sa deschid un subiect unde sa le indemn pe mamele de baieti sa isi inscrie baietii si la dans sportiv ! Asa ca profit acum [:D] Pai nu e pacat de asa frumusete de "sport"? Si ca argumente: o groaza de mame ii inscriu pe baieti la carate de zici ca toata viata numai s-or bate! Pai nu mai bine la dans sportiv sa invete sa se miste,sa danseze dansuri in pereche - dans de societate,latino etc. [olala] Abilitatea asta chiar le-ar folosi - un barbat e mult mai atragator daca stie sa danseze bine [8D]

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany
Ma macina aceasta intrebare de ceva vreme. Copiii vostri ce sport practica, de cate ori pe saptamana, de la ce varsta ? Le place ? Merg cu drag ? Se pricep ? [:D] Ii incurajati (prin a le prezenta mai multe variante), le impuneti sa faca sport sau au vrut ei si persevereaza cu stoicism ? [:D] Unde le practica: la scoala pe care o frecventeaza sau in alte locuri, cu sau fara plata ? Pe vremea mea toti faceam sport. La scoala erau nshpe posibiliati pt a face sport cu antrenamente de 2-3 x / saptamana. Nu stiam pe nimeni care sa nu faca ceva sport [8D]. _______________________________________________ Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. ----------------------------------------------------------- [foto][url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56"]Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1[/url] [zana]
____________________________ Vicky si Printzesone

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...