Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Crema de protectie solara

Recommended Posts

Stiti cu totii problema mea.... Medicul ne-a dat voie sa iesim si in timpul zilei dar fara expunere directa la soare,dimneata sau seara,dar obligatoriu cu crema de protectie solara cu factor foarte mare.Problema e ca nu stiu ce crema sa iau...cele clasice sunt pline de chimicale care in reactie cu cremele pe care le foloseste Eva si cu soarele nu fac bine.Nu stiu ce as putea folosi,astept niste sfaturi. Multumesc.
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

mada, nu stiu sa-ti recomand o crema anume, m-as gandi probabil la ceva bio, cu cat mai putine chimicale si cel mai mare FPS posibil. altceva voiam sa te intreb : ce mai face micuta ta ? vindecarea ranilor a mers bine ? ma gandeam sa-ti recomand, ca masura suplimentara de protectie, bluzele (au maneca pana la cot) si sepcutele (au cozoroc si aparatoare laterala, pentru urechi si ceafa) din material cu FPS 50. de fapt, sunt pentru baie/plaja, insa poate ar fi mai sigure dpdv al protectiei, decat s-o dai pe Eva cu creme care nu-i fac bine. ar mai ramane doar obrajorul sa-l protejezi suplimentar cu crema cu FPS. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Se pune problema si de reactii alergice la vreun component al cremei,tocmai am scapat de o infectie bacteriana exact pe locul ars....s-a facut cum era anul trecut...acum tratam problema asta cu Cicalfate...are rezultate rapide,dar......ce fac cu crema de protectie? Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

poate ar fi bine sa iti recomande dermatologul ceva, doar un dr poate sti ce contin cremele pe care ea le foloseste deja si cum interactioneaza intr-un caz asa special sincer nu m-as lua dupa parerea forumului, pt ca ce poate merge la copilul meu, care are pielea ok si nu foloseste ale creme, oriat de bio sau dermato ar fi, sa o afecteze pe fetita ta. oricum, eventual sa fie fara parabeni, fara parfum, fara coloranti - crema zic

Noua ne-a recomandat doctorul cand eram bebelusi numai creme de protectie 100% minerale. La [url="http://www.aveneusa.com/high-protection-cream-spf50/"]Avene[/url] exista una, lasa un strat gros, asa cam ca Cicalfate. Din moment ce merge si la nou-nascuti, nu cred ca exista ceva mai putin agresiv. Celelalte creme de protectie solara au filtru chimic, chiar daca nu au conservanti sau chimicale, chiar filtrul de protectie e mult prea agresiv pt o piele sensibila. Indicatiile ei sunt : "100% mineral, broad-spectrum sun protection cream for even the most sensitive and intolerant skin." Este varianta cea mai putin agresiva de la Avene. Mami de [alap] Laura (14.06.2010) si [pis] Mitza Fetitza [url="http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=6&Itemid=13"]Video alaptare[/url] [url="http://www.nbci.ca/index.php?option=com_content&view=article&id=7:blocked-ducts-a-masti"]Informatii despre canale infundate si mastita[/url]

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...