Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vama Veche vs Mamaia

Recommended Posts

Cum se apropie 1 mai, deja incep primele vizite catre litoral. multi nu mai aleg pt concediu litoralul romanesc si au perfecta dreptate,insa de 1 mai lumea car emerge catre litoral este impartia de mass media in doua amri categorii: vamaiotii(si doi maistii) si cei care merg in Mamaia. primul ar fi taramul nonconformismului, al rokului, al omului liber par l'excelance. a doua ar fi optiunea celor cu un anumit statut financiar............. voi de care parte va situati? mai este categorisirea asta de actualitate? marturisesc ca-s vamaiota si doi maista de 20 de ani si ca...........m-am retras la X http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Vama veche nu mai e un loc ieftin, doar daca dormi pe plaja si cumperi berea de la alimentara. Sunt carciumi cu fite, hoteluri, cluburi. Cred ca e vorba de alte pretentii decat cele financiare, alt statut decat cel al bunastarii. Daca esti o piti sau un fante n-ai ce cauta in Vama, cine te baga in seama acolo? Pe de alta parte, cunosc destula lume normala care merge in Mamaia. [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu vreau un MP cu prima litera a X-ului :))) Multumesc ! Vama si 2mai nu-s de noi de cind avem copil, ca nu e ok apa din punctul meu de vedere. Mergem la Mamaia, de fapt intre Mamaia si Navodari. Am mai mers si in alte locuri :D care insa atita au mai fost numite si pomenite acum citiva ani, ca "s-au poluat" cu mizerie, manelisti etc. Oricum, categorisirea cu hippioti/bogatasi nu mi se mai pare de actualitate. In Vama se face o caruta de bani pe spinarea celor care vor sa retraiasca momente ale adolescentei - care oricum nu se mai intoarce si care depinde de multe. Mie nu mi se mai pare acum Vama ca fiind a rockerilor, ci a ...intrerpinzatorilor. Singurul refugiu pe care il mai stiam era Nudibar de la 2 Mai, dar am inteles ca a fost inclocuit de...club de iachting. Cam atit a tinut rock'n'roll-spiritul... ______________________________ http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009)

Sincer, nici una nici alta. Mamaia e excesiv de scumpa, de fitzoasa si de infecta, iar Vama e...sa nu te superi pe mine histamina, mie mi se pare cam tiganie acolo (asta in conditiile in care vara-mea se duce an de an acolo si e trecuta de 40 [:D]). E drept ca eu nu m-am omorat niciodata dupa mersul cu cortul si dormitul pe nisip [:)] si nici nu stiu cum era prin anii '80-'90, sunt convinsa ca s-a degradat foarte mult intre timp. Ma tenteaza o destinatie mai la nord mai degraba. Nu Eforie Nord. [:)] Dana & [copil] Amelia (21.06.2011)

eu am o intrebare sincera. adica nu intreb sa isc polemici. in X inteleg ca se sta la cort. exista toalete? dusuri? daca nu, cum procedati? si adultii, dar mai laes cu copiii? vorbesc foarte serios, mie imi plac foarte mult destinatiile mai salbatice, insa nu imi dau seama cum sa ma descurc fara cele amintite.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...