Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Cum ne-am intalnitid="green"> :1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13

[pool]
MAMICI DIN GRECIAid="size6">id="red">
[si-eu][RO]
BINE ATI VENIT !!![beach] id="size6">id="blue">
Sa ne cunoastem :
[batetoba]
[flo]ERTINAid="red"> cu [zana] ATHINA - EUGENIAid="purple">[flo]LARISAid="red"> cu [zana] DIMITRAid="purple"> si [auto] ILIASid="blue">[flo]KARMEN 24id="red"> cu [zana] EFMORFIAid="purple"> [flo]VI4Iid="red"> cu [auto] DIONISIOS - IONAS id="blue">[flo]THEOPHILLINAid="red"> cu [auto] STELIOSid="blue">[flo]NIBI NIKIid="red"> cu [zana] MARIAid="purple">[flo]ASTEROPIPANid="red"> cu [zana] ASTEROPI IOANNAid="purple">[flo]MAMITZA_ALEXid="red"> cu [zana] MARIA-BIANCAid="purple">[flo]ANOUK3id="red"> cu [auto] NICKid="blue">[flo]LAURA_DIMITRISid="red"> cu [auto] DIMITRAKISid="blue">si [zana] ELENIid="purple">[flo]ALMYid="red"> cu [zana] ELENI MARIAid="purple"> si [auto] SPIROS STEFANid="blue">[flo]IOANNOULAid="red"> cu [zana] FANULAid="purple">[flo]LUKASNICOLASid="red"> cu [auto] LUKAS-NICOLASid="blue">[flo]PORUMBITA80id="red"> cu [auto] RADUid="blue"> si [auto] MARIO GABRIELid="blue">[flo]CARMAWid="red">[flo]MORO_Kid="red">[flo]ESTHERA2011id="red">[flo]MIXAELAid="red">[flo]HELLEN25id="red">[flo]MAMICA11id="red">Sarbatoritii lunii:id="size2">FEBRUARIEDimitra (pui deid="navy"> Larisa)id="navy">id="red"> - 02.02.2007Dionisos Ionas (pui de id="navy">Vi4i)id="navy">id="red"> - 03.02.2010Eleni (pui de id="navy">Laura_Dimitris)id="navy">id="red"> - 05.02.2008MARTIEAsteropi Ioana (pui de id="navy">Asteropipan)id="navy">id="red"> - 08.03.2010Lukas Nikolas (pui de id="navy">lukasnikolas)id="navy">id="red"> - 08.03.2009Maria (pui de id="navy">nibi_niki)id="navy">id="red"> - 11.03.2010carmawid="red">theophillinaid="red"> - 27.03.1978APRILIEDimitrakis (pui de id="navy">Laura_Dimitris)id="navy">id="red"> - 25.04.2003MAImamitza_alexid="red"> - 04.05.1987Nicolas (pui de id="navy">anouk3)id="navy">id="red"> - 11.05.2010IUNIEanouk3id="red"> - 03.06.1977Athina Eugenia (pui de id="navy">Ertina)id="navy">id="red"> - 08.06.2009Stelios (pui de id="navy">theophillina)id="navy">id="red"> - 09.06.2010Radu (pui de id="navy">Porumbita80)id="navy">id="red"> - 11.06.2008Spiros Stefan (pui de id="navy">Almy)id="navy">id="red"> - 14.06.2008IULIEasteropipanid="red"> - 15.07.1982AUGUSTIoannoulaid="red"> - 15.08.1981SEPTEMBRIEMaria Bianca (pui de id="navy">mamitza_alex)id="navy">id="red"> - 03.09.2008nibi_nikiid="red"> - 18.09.1981Eleni Maria (pui de id="navy">Almy)id="navy">id="red"> - 25.09.2005hellen25id="red"> - 25.09.1980OCTOMBRIEmamica11id="red"> - 02.10.1972Fanula (pui de id="navy">Ioannoula)id="navy">id="red"> - 07.10.2010Moro_Kid="red"> - 29.10.1980Mario Gabriel (pui de id="navy">Porumbita80)id="navy">id="red"> - 31.10.2006NOIEMBRIEIlias (pui de id="navy">Larisa)id="navy">id="red"> - 18.11.2010Esthera2011id="red"> - 20.11.1974DECEMBRIElukasnicolasid="red"> - 19.12.1982mail comun id="teal">: mamicidingrecia@gmail.com, mamicidingrecia@yahoo.comuser comun id="teal">: mamicigreciaParola pentru yahoo si user comun este aceeasi ca la gmail.
Ambasada Romaniei la AtenaConsulatul General al Romaniei la Salonic
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 203
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

La multi ani Mamitza-Alex!

Nope n-am abandonat...da na caldura nenicule...inca nu mare...dar perfecta pt plimbari si nu stiu cum se face da' cand vine vara disparem p-afara:D....si stii cum e ne adunam prin septembrie:)...eu mai intru mai citesc si pe la odisee pe la mine:)

Noi suntem bine...asteptam primele miscari ale lui bb,mi-am reluat activitatea normala adica sunt ok[:D]...am reusit si sa ne apucam usor usor de rearanjare lucruri...la un moment dat tre sa incepem sa ne uitam dp un sifonier...vreau pt camera bb un sifonier care sa fie cat tot perete(latime/inaltime:)) zic eu ca poate asa mai au loc si cateva lucruri d-ale noastre)....e bine ca lucrurile de baza..sau mai toate le avem pe toate de la cumnata mea.

In rest imi vad de gradina mea :D...adica creste rosia,creste si ardeiul...si mai prapadit asa si castravetele...aaa...si capsunica...ia sa vedem ce iese:)

Ce altceva...aaa...a inceput sa se vada burtiku...da ma uit si eu in jur sa vad dc pricepe cineva pe drum...da nu prea cred ca vad burtici cam la fel...de grasime:)))

Ataticaaa...pupici multi fetelor!

[gravired]16

La multi ani Mamitza Alex , ce mai face Bia cu urechiusa?

Eu abia acum am vazut ca este capitol nou.Si noi tot pe afara stam mai mult, astazi de exemplu m-a terminat asta mic cu bicicleta, este de o lene...[:)]La varsta lui ar trebui sa mearga fara probleme pe bicicleta cu roti ajutatoare insa nu, el vrea sa-l impingi inca, ma rog sper sa nu mai dureze mult pentru ca as vrea sa il duc si sa il aduc de la gradi cu bicicleta in anumite zile insa pentru asta trebuie sa mearga destul de bine prin curte mai intai.Cel mare a fost intotdeauna mult peste medie kinetic vorbind si de aceea , Nikola ma socheaza uneori dar asta e, nu seamana doi ochi unul cu altul cum sa semene doi copii.

Anouk,Carmen tot in Romania ?[pup]

MoRoK, cred ca se observa deja la 16 saptamani burticuta , putina rabdare insa mai trebuie si va fi clara situatia in ochii tuturor trecatorilor[pup]

MOROKULE SA TI TRAIASCA BURTICUTA,MAMICA NU MAI SUNT I RO

Alerg mapamondul cu probleme le de inima

miercuri sunt in spital in heraklion iulie la un profesor in Brux

Nu mai scriu caci e mai bine asa

dar va iubesc si va pup si mai ales va citesc[pup]

Cred ca d-abia astepti miscarile lu bebe:X miha, noi am inceput sa ne intelegem de-adevarate-lea.. zice: utsa belia in loc de cunia belia, didi la masina, sus, jos, in romana, ici edo,(aici) uni tata.. a tetat..(unde-i tata a plecat) dar mai zicem si baba din cand in cand... mama doar cand ne aducem aminte.. atsa-ma..(lasa-ma) nuna(fanula) vau (vreau) apa, ela, andada (alexandra) atsel (catel) , dar si gaf-gaf, tora, volta papa (la plimbare) a zut(a cazut) soseta.. zice intr-un fel mai ciudat.. nu pot sa spun exact:D da-da (bataie) mam dar si papa ... papusa spune..deo (geo) leta (nicoleta) oti (foti) ibo (rimbo catelul) ela do asta il spune f clar, besc(te iubesc) parc, si mai multe cuvintele, care nu-mi vin acum in minte..s-a facut fata mare.. Maine mergem la bazar, poate gasim o bicicleta mai ieftina, sau o masinuta.. I-am luat un carucior de la panigiri, si il ia si pleaca cu el.. e asa scumpa... ieri arunca papusa si se urca in locul ei si plangea ca nu poate sa stea... cam atat de la noi. Carmaw insanatosire grabnica, Mamica speram sa invete bine sa mearga.. eu nu am putut niciodata pt ca mi-era frica sa nu cad :d. si de motociclete mi-e frica.. desii m-as indura o data sa merg sa vadcum e.:P O seara placuta va ure in continuare..

Carmen, sa mearga bine totul maine la spital iti doresc. Sa mai scrii, mie imi place sa citesc ce mai faci, mai ales ca te plimbi mult si este foarte interesant.Sper insa in curand sa te plimbi doar din placere si sa te bucuri de vremea asta chiar frumoasa de afara.

A fost ziua de nastere a Ioanei si pana la urma am cedat si i-am luat cadou "ceva viu neaparat" [:)] Si-a ales un canar si desi aveam de gand sa o "presez" putin pentru pestisor in cazul in care nu renunta la ideea cu animalutul pana la urma m-am gandit ca are dreptate Anouk si nu prea te poti juca cu un pestisor deci am lasat-o. E galben (normal[:)]) si desi in veci nu mi-am dorit animale prin casa (si sincer nici nu prea le vad rostul personal nici acum[:)]) nu am zis nimic, ba chiar acum trebuie sa recunosc ca nu e prea mare bataie de cap(deocamdata) Adica, ii schimba copiii apa, mancarea si vitaminele alea deci doar seara il iau eu si il bag in casa, asta voiam sa va intreb daca aveti idee, oare chiar il pot lasa fara frica pe balcon si noaptea? Cel ce l-a vandut a spus ca nu e o problema temperatura seara si nici pisicile(eu am balconul cu scara exterioara deci se urca si din afara pe el dar parca mi-e teama sa-l las noaptea acolo pe masuta.

Am incercat sa-l acopar cu o panza la caderea serii pentru a fi mi protejat dar a inceput sa se zbata inauntru disperat si toti copiii (ai mei plus ai vecinilor ce sunt nelipsiti acum [pk]) mai ca au dat in plans asa ca am renuntat la idee. Cum il bag in casa pe hol se culca am vazut singur. Bine, nu mai spun ce distractiv e ca din momentul in care se culca Tweety toata lumea vorbeste in soapta si umbla pe varfuri pe aici[pk]

Ioannoyla.succes cu pedalatul, noi inca suntem la aceeasi faza[:)]

Am revenit si noi dupa o lunga, obositoare, dar super calatorie! Nicolas a fost cam terminat la drumulde intoarcere, dar tot viteaz a ramas. Revin cu detalii mai incolo ca inca incerc sa-mi revin, sa strang prin casa (e un balamuc de nedescris)

Pana una alta..

Pup burtica, Miha! Hai cu miscarile!

Multa sanatate, Carmaw, sper sa nu fie nimic serios! [pup]

Oana, e mortala ca de obicei nora mea.

Mamica, la multi ani printesei tale si sa-l stapaniti sanatosi pe Tweety!

La multi ani, Alex, cu intarziere!

Va pup dulce si revin maine!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)

Citat:
citat din mesajul lui anouk3
Am revenit si noi dupa o lunga, obositoare, dar super calatorie! Nicolas a fost cam terminat la drumulde intoarcere, dar tot viteaz a ramas. Revin cu detalii mai incolo ca inca incerc sa-mi revin, sa strang prin casa (e un balamuc de nedescris)Pana una alta.. Pup burtica, Miha! Hai cu miscarile!Multa sanatate, Carmaw, sper sa nu fie nimic serios! [pup]Oana, e mortala ca de obicei nora mea.Mamica, la multi ani printesei tale si sa-l stapaniti sanatosi pe Tweety!La multi ani, Alex, cu intarziere! Va pup dulce si revin maine!Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
align="right" id="quote2">Bine-ai revenit acasa Ana!! pupici de la mn si de la nora ta!!

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...