Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum ma sfatuiti?

Recommended Posts

Am o fetita de 4 ani si jumatate pe care imi doresc ca din toamna sa o duc la gradinita.Am incercat si anul trecut dar dupa multe crize de plans am hotarat sa asteptam un an

Problema mea este ca am un program care nu imi permite sa duc fetita in fiecare dimineata la gradinita(lucrez 12 cu 24 12 cu 48 de la 7 jumate dim la 8 seara si de la 7 jumate seara la 8 dimineata) si nu am pe nimeni care sa ma ajute sa o i a sau sa o duca la gradinita.As dori sa o duc la o gradinita aproape de mine dar mi e teama ca nu o sa o pot duce in fiecare zi si o sa i fie mai greu sa se acomodeze la gradinita daca se duce o zi da doua nu.

As putea sa o duc la gradinita la nasa ei ,acolo ar avea cine sa o duca si sa o aduca de la gradinita dar asta ar insemna sa stea mai mult la nasa acasa ca sa nu stric programul si desi nasa e o persoana extraordinara si m ar ajuta cu mare placere mi ar fii foarte greu sa o las acolo o saptamana intreaga[q]

cum credeti ca r fii mai bine?sa o duc aproape de mine dar cu pauza intre zilele de gradinita sau la nasa ei?

Va multumesc[flo]

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu poti apela la cineva de la aceeasi gradinita sa te ajute contra-cost cu fetita in zilele cand tu nu poti ? Ma gandesc ca, daca ai gasi pe cineva care are tot un copilas in aceeasi grupa, si un bunic sau mama disponibila poate ai putea contra unei sume modice sa te ajute o data sau de doua ori/saptamana cand tu nu poti.

Cand sunt eu la munca fetita mea sta ori cu soacra ori la nasa,insa daca o duc la gradinita ar trebui sa stea numai cu mine

din pacate nu are cine sa ma ajute cu ea si din cauza asta imi fac probleme ,cum ar trebui sa procedez ca sa i fie si ei si mie bine.Mi ar fi foarte greu sa o vad in week end[q]

,,IDEALUL ESTE INVIZIBIL OCHILOR''

Baiatul meu are la gradinita un coleg care are parintii angajati la Salvare. Parintii lucreaza pe aceeasi tura (de zi, de noapte...). Au angajat o bona care compenseaza intervalele in care parintii sunt la job. Copilul merge la gradinita program prelungit si in toamna incepe scoala.

Sfatul meu e sa-ti gasesti un ajutor (soacra, vacini..) care sa poata duce/aduce si sta cu copilul in intervalul care nu e acoperit de gradinita sau de tine. Trebuie sa te gandesti ca si la gradinita, copilul mai raceste si va lipsi. Daca soacra nu poate veni la tine, poti sa te muti tu aproape de ea, si sa duci copilul la gradinita acolo. Daca anul asta mai poti sa lasi copilul acasa, cand intra la pregatitoare ce vei face? Nu duci copilul la scoala pt ca lucrezi in ture?

Anya

Du copilul la gradinita si stati impreuna. Chiar cu pauze intre zilele de gradinita.

Vei gasi cu siguranta atunci ocazii si modalitati, sa mai raresti pauzele. Chiar daca acum nu ai nici o idee in sensul asta.

Iar plansul trece si el...[:)]

Rufus, Tora si iadele[foto]

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...