Lillo Publicat Mai 1, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2012 Baietelului meu i-au fost prescrise azi nebulizari cu Ventolin si Flixotide. Pentru ca aveam deja un flacon de Ventolin nedesfacut dr. nu l-a mai trecut pe reteta si nu stiu daca am retinut corect doza. Are 2 ani si 3 luni si 12.5 kg si cred ca i s-a prescris 0.4 ml Ventolin5mg/ml. Este corect? Cum se calculeza? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
histamina Publicat Mai 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2012 pe kg/corp. doar medicul face calculul.suna-l si roaga-l sa iti explice. e f important. fii atenta dupa tratatament la imnuitatea strumfului. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lillo Publicat Mai 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2012 Histamina multumesc de raspuns. Ieri nu reuseam sa dau de medic, noi reteta am primit-o la camera de garda la spital, iar eu, convinsa ca imi va scrie pe retata doza, nu am fost f. atenta. Am rezolvat pana la urma. Subiectul poate fi inchis. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.