ch_dana Postat Mai 2, 2012 Autor Raport Distribuie Postat Mai 2, 2012 ...derivat de la subiectul cu capuse [:D] Am crezut ca am scapat de el, Dumnezeu stie unde s-a ascuns (poate in caseta roletelor), dar a reaparut. Dupa un brainstorming cu mama[:D] am decis sa-i dam pace pana diseara, nu de alta dar acum mai degraba intra in casa (la umbra si racoare) decat sa zboare afara, in plin soare. Diseara ar trebui sa-l goneasca sotu' [:)] Aviz amatorilor : folositi manusi de piele (au gheare ascutite) si nu-i omorati, sunt protejati de lege, mananca tantari (capuse nu...?). Exista chiar si o asociatie de protectie a lor [alcool] Dana & [copil] Amelia (21.06.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristinuk@ Postat Mai 2, 2012 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2012 Cu ce te deranjeaza bietul animal?ei stau foarte bine cu echolocatia asa ca nu prea vad cum o sa l goneasca pt el acolo e casa lui Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Publicat Mai 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2012 diseara va pleca la vanatoare [:D] si scapati de el... Poate se duce de unde a venit [8D] Ingrid si Cristi 9 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch_dana Publicat Mai 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2012 Am uitat sa mentionez, era la baie, intre plasa de tantari si geam, deci clar NU acolo era casa luiu, ci in podul unei cladiri de vis-a-vis de noi [:)] Am reusit sa pun un prosop pe el si sa-l duc in gradina la umbra, sunt curioasa daca maine mai e acolo. Chitaia de numa ... Dana & [copil] Amelia (21.06.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
natalia_nica Publicat Mai 2, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2012 ch_dana, bine ca ai reusit fara sa-i faci vreun rau! [flo] "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de [cavaler] Denis (17.06.2006) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingridnen Publicat Mai 3, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 3, 2012 si-a gasit casa intre timp sau tot la voi a venit ? Ingrid si Cristi 9 ani Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch_dana Publicat Mai 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2012 Cred ca s-a dus la ale lui, nu l-am mai vazut. [:)] Dana & [copil] Amelia (21.06.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ina.click Publicat Mai 4, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2012 Mi-e frica/scarba/mila/groaza/hiiihaaa de ei de numa-numa. Nu pot defini sentimentul. E sentimentul ala care te face sa chirai [alcool] hahaha. Insa mi-s si dragi pentru rolul lor ca insectivore urbane si realizez ca parerile mele vizavi de mutricica lor sunt subiective. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch_dana Publicat Mai 5, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 5, 2012 Aham, sa vezi cum tremuram eu dupa ce-am vazut ca, in loc sa cada pe pervaz in afara, a cazut in baie...dar, de frica sa nu-l apuce "turele" prin casa, l-am luat cu prosopul. Initial am "chitait" eu mai mult ca el. [:D] Dana & [copil] Amelia (21.06.2011) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.