Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mucozitati abundente,vascoase si de lunga durata!

Recommended Posts

Dragi mamici! Am o problema cu baiatul meu : De foarte mult timp are secretii nazale abundente vascoase galbui verzui...nu mai zic ca a facut si otita seroasa din cauza aceasta, si tot asa o tin cu el de vreo 5 luni... cred! Am tot fost cu el la orl am tot bagat medicamente in el pentru raceala. pentru mucozitti pentru otita etc.... I-am facut exudat nazal si exudat faringian si i-au iesit ok analizele nici un streptococ sau mai stiu eu ce altceva. Vreau sa ma indrept catre un alergolog, imi poate recomanda cineva? In afara de un alergolog incotro as putea sa o mai iau? Ce sa ii mai fac? De o saptamana a inceput iar cu mucozitatile si nu i-am mai dat nimic pentru ele, i-au trecut de la sine . Nu stiu ce sa mai cred incotro sa o mai iau si ce sa mai fac.Precizez ca mai mult l-am tinut pe acasa decat la gradinita si se pare ca fara nici un rezultat.Am vorbit cu dna educatoare si o sa il duc la gradi, a luat contactul cu copii nu e contagios.... help...
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Citat:
citat din mesajul lui andreea_seby secretii nazale abundente vascoase galbui verzui... In afara de un alergolog incotro as putea sa o mai iau? Ce sa ii mai fac?
Imi este ft. cunoscuta situatia doar ca la noi a fost mai rau. Asa cum ai spus prima data la un alergo. Pe noi alopatia nu ne-a mai putut ajuta asa ca am ajuns la homeopat(la rec. unui bun alergolog).

Citat:
citat din mesajul lui Darria
Citat:
citat din mesajul lui andreea_seby secretii nazale abundente vascoase galbui verzui... In afara de un alergolog incotro as putea sa o mai iau? Ce sa ii mai fac?
Imi este ft. cunoscuta situatia doar ca la noi a fost mai rau. Asa cum ai spus prima data la un alergo. Pe noi alopatia nu ne-a mai putut ajuta asa ca am ajuns la homeopat(la rec. unui bun alergolog).
Daria cum va mai este? Incep sa se vada rezultatele cu homeopatia? Ale mele sunt ok, nu mai avem probleme. Diana mai e nazonata cand si cand, cam de cand au inceput polenurile. Dar astept 25 Mai sa mergem iar la homeopata sa vedem ce facem in continuare. Desi ultima dilutie data are actiune pe 3-4 luni. Multa sanatate! Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010) Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Softurela: ma bucur pt. ca fetitele sunt bine [:)] Sanatate pt. cei dragi, cu mic si mare. Sunt multumita de homeopatie. Inca nu am ajuns la final dar e mai bine. Cu frica spun ca e mai bine fiindca de cate ori am spus ca e bine a urmat raul. Acum iesim dintr-o raceala(altadata tratata cu antib, aerosoli, etc...), asteptam sa treaca si eczema. Nu mi-a mai facut eczema pana acum de cand e pe homeopatie dar e mai bine decat atunci cand era pe alopate. Avem si ft. ft. mult praf in oras. Si noi trebuia sa trecem la perioada de 2 luni de adm. apoi la 6 luni dar episodul de acum a dat-o peste cap.

Ne-am facut programare la alergolog : dr.Schifirnet Monica Diagnostic Gral sa speram ca va fi totul bine si vom afla si noi de unde atatea mucozitati (culmea i-au trecut acum fara nici un tratament) Speram sa scapam si de otita poate ne indruma catre un homeopat va m-am saturat cate medicamente am bagat in el fara nici un rezultat. Multumesc mamici pentru raspunsuri!

Poate sunt totusi doar raceli repetate, in forma usoara si nu este o alergie. Din cate stiu eu, la alergii mucozitatile nu sunt vascoase si colorate. Spun asta fiindca mezinul meu anul trecut, deci la un anisor si ceva, a fost tot sezonul rece asa. Adica din octombrie pana in iunie nu l-am vazut cred ca 7 zile fara sa-i curga nasul. Insa eu avand 3 si cei mari fiind gradinari, banuiam ca asa se va intampla. Si avand in vedere ca mijlociul face alte forme de raceli, mai complicate, m-am bucurat ca la cel mic scap cu mucozitati permanente si eventual tuse. Sincer, la ce probleme am avut cu ei, io-s imuna la simptomele de genul asta (daca nu-l deranjeaza la somn, mananca ok si starea lui e buna, nu fac absolut nimic sa-l tratez). Si inca ceva, parca anul asta a fost mai bine (adica as putea sa ma gandesc la perioade mai lungi de 2 saptamani in care nu prea i-a curs nasul). Insa trebuie sa spun ca totusi nu tin minte sa fi facut otita! Si asta in conditiile in care de pe la 1 an mi-e frica sa-l aspir din cauza epistaxis-ului. La primii doi aspiram cu incredere orice urma de secretii cand erau raciti (sa doarma copiii bine). La mititel tot ce puteam face sa-l mai ajut era sa ridic salteaua si sa-i pun o ceapa in apropierea capului. Ana Teodora (22.12.2005), Razvan Dimitrie (26.10.2007) si Petru Octavian (11.08.2009)

Puteti sa-mi recomandati si mie un homeopat va rog? Inteleg ca ati fost multumite de rezultate. Fiu-meu e alergic la polen , primavara e un cosmar pentru el. Anul asta parca e ceva mai bine, poate pe masura ce creste se mai amelioreaza alergia - mai bine inseamna ca a avut mai putine mucozitati, dar nasul e infundat mai tot timpul. Noi suntem in Bucuresti Multumesc mult.

cricor, eu sunt una nefericita de a facut reactii alergice super urate la homeopate. in cazul alergiilor, pot spune cu mana pe inima, nu exista optiune mai rea decat homeopatele. pur si simplu trebuie sa vezi prin ce mecanism e mediata alergia respectiva, de ex IgE, intoleranta la histamina, IgG etc. daca e vb de IgE incerci desensibilizarea,dar sunt sperante destul de mici sa reuseasca,daca doar e polen. un tratament corect cu antihistamice insa poate da rezultate f faine. poti lua ca adjuvant sterimar/avamys. pot da inapoi alergiile cu homeopatele, pt ca, peste o vreme izbucnirea lor sa fie mult mai greu de controlat. dar cum e o moda si homeopatia a devenit un fel de panaceu, nu imi ramane decat sa vad tot mai multe cazuri f grave,care daca faceau un tratament la timp, nu erau in aceasta stare acum. vezi ca iti poate da tincturi care sa aiba alcool,alcoolul contine histamina si histamina mediaza alergiile de tip IgE,adica fac fff rau. ca idee. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Citat:
andreea_seby Posted - 05/05/2012 : 00:03:31 Dragi mamici! Am o problema cu baiatul meu : De foarte mult timp are secretii nazale abundente vascoase galbui verzui...nu mai zic ca a facut si otita seroasa din cauza aceasta, si tot asa o tin cu el de vreo 5 luni... cred! Am tot fost cu el la orl am tot bagat medicamente in el pentru raceala. pentru mucozitti pentru otita etc.... I-am facut exudat nazal si exudat faringian si i-au iesit ok analizele nici un streptococ sau mai stiu eu ce altceva. Vreau sa ma indrept catre un alergolog, imi poate recomanda cineva? In afara de un alergolog incotro as putea sa o mai iau? Ce sa ii mai fac? De o saptamana a inceput iar cu mucozitatile si nu i-am mai dat nimic pentru ele, i-au trecut de la sine . Nu stiu ce sa mai cred incotro sa o mai iau si ce sa mai fac.Precizez ca mai mult l-am tinut pe acasa decat la gradinita si se pare ca fara nici un rezultat.Am vorbit cu dna educatoare si o sa il duc la gradi, a luat contactul cu copii nu e contagios....
Pentru a va putea da sfaturi mai precise, este nevoie sa stim care este varsta copilului si mai ales daca apare dupa un context febril sau infectios. Sunt elemente fara de care e greu de spus ceva, dar in orice caz primul pas e catre pediatru si probabil ca acesta in urma examinarii il va indruma catre un examen ORL. Dr Mariana Stefan

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...