Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bulgarasi de ianuarie- februarie 2013

Recommended Posts

Saptamana asta am aflat ca sunt insarcinata . Dr. a spus ca varsta sarcinii este de 4 saptamani . Pe viitoarele mamici de bulgarasi le astept la discutii . Sper sa nu stau prea mult timp singura pe acest subiect[:D]. Eu mai am un baietel si multe , multe temeri. Inca nu stiu data aproximativa a nasterii dar stiu ca ar trebui sa fie in ianuarie la inceput , pana in 15 ianuarie . Am facut o eco si mai am o mareeee lista de analize pe care mi-a dat-o doctora . www.gradinacris.blogspot.com
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[olala][olala][olala][olala] a aparut si odiseea de ianuarie-februarie 2013!!!![olala][olala][olala] crismac felicitari si sa ai o sarcina usoara!!!! eu sunt mami de puf ianuarie-febrarie 2010!!!! si sper din tot sufletul sa fac parte si din aceasta odisee![flo] inca nu sunt [gravi] sau poate da. adica trebuie sa mai astept vreo 10 zile sa vedem daca vin uratii sau nu. [alcool] eu sper sa nu vina [:D] [flo][flo][flo][flo] I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!![copil] Mami de [bonjovi] Dionisios-Ionas 03.02.2010

Vi4i multumesc pt. urari si te astept cu vesti bune . Eu mi-am dat seama ca sunt insarcinata cu aproape o saptamana inainte sa-mi vina deoarece sanii mei o cam luasera razna [:I]. Se mareau incredibil si deveneau din ce in ce mai voluptosi . Stiu ca pare de necrezut dar asa mi s-a intamplat . Varsta gestationala a sarcinii ar fi de 5 sapt si 4 zile dar pare mai mica la eco . www.gradinacris.blogspot.com [gravi] 4+

Buna fetelor, Ma inscriu si eu la Bulgarasi de ianuarie 2013 [flo]. Am aflat ca sunt insarcinata acum cateva ore [olala] ... doua teste pozitive. Deci trebuie sa am in jur de 4 saptamani [:I] de sarcina. Mai am un baiatel de martie 2010. crismac, sarcina usoara! Vi4i, succes la testare, poti sa ne tii de urat pana atunci [:I].

cata emotie mi-ati provocat.....nu pot sa cred k a si inceput odiseea noilor bulgarasi...[olala][olala][bibe][bibe]..eu sunt mamik de bulgaras Andrei ianuarie 2012...felicitari viitoarelor mamici sarcini cad mai usoare si bulgarasi la termen sanatosi voiosi si mancaciosi[pup][pup]

Ooo, s-a deschis si odiseea de ianuarie-februarie 2013!!![olala][olala][olala] Multe multe felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si bebelusi sanatosi in iarna! [flo][flo][flo] Eu sunt mamica de licurici de la odiseea de ian-feb 2009 iar lunile petrecute la odisee au fost intr-adevar fantastice [pk] (stau cu ochii pe voi si sper ca pe la sfarsitul lui iunie sa ma inscriu si eu pe listuta voastra) [pup][pup] Dark Bendis & The Goblin Prince (31.12.2008) [cavaler] "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Ma bucur ca este ceva activitate pe aici . Baiatul meu are 8 ani ( in octombrie 9) si ma simt cam ca si cum as lua-o de la inceput. Majia bine ai venit si sarcina usoara . [pup] Trebuie sa va spun ca desi eu am deschis aceasta odisee nu stiu cum sa fac listuta de inceput si alte chestii ce tin de editare. [:I] Mamicile de la odiseele anilor trecuti va asteptam cu sfaturi [flo] Eu am o usoara stare de greata , ma doare burta cand si cand si desi imi este foame nu prea imi vine sa mananc. Sarcina asta am primit-o cu mult drag dar si cu multe temeri deoarece cu baiatul meu am avut multe probleme (s-a nascut cu spina bifida , mielomeningocel si complicatii desi , eu la vremea aia am facut inclusiv o eco 3 D pe care din pacate , nu a avut cine sa mi-o citeasca- medicii au fost incompetenti ). www.gradinacris.blogspot.com [gravi] 4+

Multumesc de primirea calduroasa [pup] Crismac, nici eu nu stiu sa fac chestii din astea de editare. O sa le rugam pe fetele mai cu experienta sa ne ajute sa ne construim o listuta. Imi pare rau de problemele pe care le-a avut baiatul tau. Acum e bine? Ce inseamna spina bifida si mielomeningocel? DarkBendis, te asteptam cu drag. tebligia, deci Andrei e un super bulgaras de 4 luni acum [olala]. E cuminte? Cum te descurci ?

Spina bifida si mielomeningocelul sunt niste defecte de tub neural , ale coloanei . Eu am fost de dimineata la primele analize si sincer sunt foarte dezamagita. Prima serie de analize m-au costat 650 de lei [bang][bang][bang]( asta in conditiile in care salariul meu este de 1000 de lei) . Nu stiu ce vom face daca o sa fie in continuare la fel de scump. [pup] www.gradinacris.blogspot.com [gravi] 4+

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...