Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cand se vede o sarcina la ecograf

Recommended Posts

Buna fetelor! Sunt noua pe aici si am si eu o problema! Mi-am dorit enorm un copil,luna asta s-a intamplat miracolul! Ultimul ciclu l-am avut pe 4 aprilie iar pe 16 am avut ovulatia pt ca mi-am controlat-o lunar! Deci am ramas undeva pe 20! Pe 2 am facut doua teste si sunt pozitive,ba chiar unu era electronic si scria 1-2 insarcinata!Deci aveam o saptama si ceva spre a doua de cand am ramas! Azi am fost la ginecologa dar mi-a zis ca in uter nu se vede nimic si ca e prea mica sarcina ca sa se vada! E posibil asa ceva? Nu se vede inca sau ceva nu e in regula? Va rog sa ma linisteasca si pe mine cineva care stie cand se vede o sarcina la eco! [q]
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

La mine s-a vazut bebe la 6 saptamani si un pic cand deja ii batea inimioara de zor, insa sunt multe fete care la 5 saptamani nu au avut ce sa vada...

Nu e cazul sa te sperii, nu ai de ce.Daca esti insarcinata, bebe isi vede linstit de drumusorul lui si emotiile tale prea puternice, ca si stressul, nu-i sunt de ajutor.Stai cumintica si rabdatoare si hai sa gandim logic:din 20 pana azi, pe 9 mai, abia daca a avut loc perioada de incubare, etc, citeste,fii curioasa,documenteza-te, gasesti aproape toate raspunsurile aici pe DC si pe site-uri de mamici, bebici si viitoare mamici, mie netul mi se pare o comoara![olala]

Profita de bogatia de info si asteapta linistita..Si asculta-le pe fete, fa doua analize BHCG si te linistesti..

Fruntea sus si succes!![:)]

Bubu

Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...