Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pinguinii se imbraca de la Prada [15]

Recommended Posts

Pana [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171413&whichpage=1"]aici[/url] am trait pe picior mare! Sa vedem ce idei modelistice mai au pinguinesele consumatoare de sushi, mai ales ca a venit primavara in Madagascar. Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 407
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu trebuie sa-mi refac garderoba si nu stiu de unde sa ma apuc. Nu-mi cumpar hainele dupa etichete da' nu stiu cum se face ca atunci cand pun ochii pe ceva ce-mi place are o gramada de zerouri. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi

Mai, nici eu nu aleg special etichetele dar trebuie sa recunosc ca hainele cu eticheta sunt mai bune decat cele fara ...nu toate, nu sariti pe mine, dar cel putin aici, daca cumperi de la "labels" e clar mai bun si arata mai rafinat decat de la no-name. Ce vreau sa spun cu asta este ca desi nu caut special numai etichete, in general nu le ocolesc [:I]. Si daca gasesc ceva cu eticheta similar cu ceva fara eticheta, atunci aleg eticheta [:I]

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Adaugă...