Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Scandalul Oana Zavoranu-Pepe

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

asta nu e un scandal. e un circ. e mahala.

ma scarbeste sa ma uit la oana( si la mamica ei) care pozeaza in femeia inselata si prostuta, care interpreteaza fiecare cuvintel doar cum vrea ea. o fi auzit de cuvantul penibil?

care este problema daca nevasta lui pepe era virgina sau nu? loredana se potriveste f bine cu oana.( macar oana stie sa vorbeasca lb romana) nu vor dacat scandal, sa fie in centrul atentiei, sa posteze in victime, sa aduca injurii altora..... e adevarat sunt victime, dar doar ale propriei persoane. sunt curiasa cand se vor opri. dar cred ca adevaratii vinovati sunt doar cei de la antena 1 pt ca amplifica si incurajeaza doar astfel de emisiuni.

[flo]

Melaid="red">+[copil]Vladut Alexandruid="blue">

Distribuie pe alte site-uri

parerea mea este ca aceste ,,domnisoare,,par a fi in stare de absolut orice pt citiva banuti.ca apoi ei se vor cheltui pe fustite masinute vrajitoare silicoane...este numa treaba lor ce vor dori sa faca darrr durerea mea este fix la ce intoxicare manipulare sfidare a bunului simt doresc oamenii sa vada!!!cine face audiente acestor emisiuni?chiar ar trebui deschis un subiect fara cearta si scandal sa ne argumentam sincer de ce atita dorinta de a patrunde in ,,bucataria,,sufletului.ieri cu serban ionescu au depasit total pragul omeniei!la fel cu angela ciochina iar cu filmarea lui gica petrescu...dragul de el sa suparat cumplit cid au navalit in casa lui.ayumi intru in grupul super saturati[olala]

Grupul super saturati?

Ma uimesc pe zi ce trece unde pot ajunge oamenii astia![bang]Melaroxy,or fi de vina antenele,dar lasa ca nici cu Pro tv nu mi-e rusine.[alcool]

Pacat ca din tot acest scandal,singura care sufera e o femeie insarcinata,Raluca,care nu are nici o vina ca a picat intre ei.Consider ca nici Pepe nu e usa de biserica,as cum nici Oana.

http://naokisiryuji.blogspot.com

mie mi-e rau cand o vad pe oana, zau! [xx(]nu am suportat-o niciodata, dar de cand cu scandalul cu pepe imi iese deja pe nas...desi ma uit prea putin la tv, de obicei seara vreo 1-2 ore inainte de somn, de cateva sapt daca nu era la antene o gaseam la kanal d si tot asa[doh][bang]

impuscati-o, va rog, sa nu se mai chinuie![bruta][poc]id="purple">

Caught between the devil and the deep blue sea...

Oana ca Oana, mai mult s-a certat cu unul si cu altul la TV dar Pp a intrecut masura cand a dat filmuletul acela cu Tudy. Iar astazi revine in forta: http://www.revistapresei.net/2826/pepe-sustine-in-continuare-ca-oana-zavoranu-a-fost-gravida-cu-tudy-in-mail-urile-ei-se-spune-ce-curge-si-in-cine-intra-ca-sa-demontam-faza-cu-sarcina.html

Deci asa ceva...[alcool]!!!

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...