pysymotura Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 Buna mamici de pisoi mici! Va rog cu disperare sa ma ajutati sa imi dau seama ce trebuie sa fac. Bebelusa mea care azi implineste 2 luni & 1 sapt nu ia deloc bine in greutate. Am nascut-o cu 2950, am scazut la 2800 pana la iesirea din maternitate iar acum cantarim doar 4,300kg. Am fost la 2 dr pediatre insa cu niciuna nu sunt pe deplin multumita. Adica nu imi inspira pe deplin incredere asa cum ar trebui(sunt ambele la Regina Maria)Eu sunt tare disperata pt ca am facut o mare greseala si ca mamica incepatoare prin a 3-a sapt am crezut ca bebe Olivia nu se satura cu san - asa ca am bagat NAN 1 ca supliment - si atat a fost ca in cateva zile am pierdut lapticul(acum imi dau pumni in cap!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Pt ca la sfarsitul primei luni nu lua bine in greutate deloc,abia la 1,2 luni avea 3,740 am schimbat lapticul si am trecut la Hipp Combiotic 1- asta parca a fost bun - manca dintr-o data dublu - insa de cateva zile la o masa pe zi regurgiteaza tot ce a papat. Si de greutate ce sa mai vb - a ajuns cu chiu cu vai la 4,300. Nu e zi de la Doamne Doamne in care sa nu plang si sa ma intreb ce pot sa fac - pediatrele au zis sa ii fac sumar de urina & urocultura(asteptam rez) ca ar putea fi infectie urinara, ca ar putea si sa fie anemica(desi nu am vazut sa aiba niciun simptom al anemiei), ca s-ar putea sa aiba reflux gastroesofagian - nici nu mai stiu unde sa ma duc si ce sa fac. Ea e vioaie si rade non-stop;gangureste si ochii i se plimba ca la viezure de fiecare data cand mergem afara sau iesim din camera sa mergem la bucatarie,sufragerie. Voi ati mai trecut prin asa ceva? Ai vostrii ce aveau daca nu au luat in greutate? Va rog ajutati-ma!!!! Multumesc din suflet! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 buna, daca i-ai facut recent vaccinul pentru varsta de 2 luni, acesta este cel mai des efect secundar reclamat de mamici, respectiv disparitia/diminuarea poftei de mancare la bebel. ti-a recomandat medicul noua marca de lapte praf sau ai ales tu marca hipp ? eu stiam ca humana si aptamil ar fi mai bune. dar au si pretul pe masura Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laura25 Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 La iesirea din maternitate avea 2800 si la 1,2 luni (presupun 6 saptamani ai vrut sa spui) aveam 3740, adica 1kg in plus si tu spui ca nu ia in greutate!?!? Dupa inca 3 saptamani are aproape 600g in plus. Mie mi se pare ca al tau copil creste normal. Am marfa la bazar umanitar DC id="red"> Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for meid="size1">id="blue"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipcipcip Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 Si mie mi se pare ca al tau copil creste normal, nu iau toti 1 kg pe luna in greutate, eu stiu ca atita timp cit urca si nu scade si e voios si bine/dispus e ok. Iti faci prea multe probleme. 1.300 in doua luni la o fetita e normal. Cipcipcip si Julia (4 august 2005) + Erik (16 mai 2010) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mami_stefi Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 pysymotura,sunt si eu de acord cu fetele. Chiar nu cred ca micuta ta are vreo problema.Oricum,ca sa te linistesti poti sa ii faci si acele analize. Dar eu asa cred ca e totul ok. Cea mai fericita mamica de [copil] Stefan Iulian (27.06.2010) cu bucati albastre de cer furate de acolo de sus si puse in loc de ochisori sa ii insenineze privirea si viata! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxandra_sb Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 Parerea mea este ca exagerezi la greu... Nu cumva binevoitori din familie (mama, soacra?) tot sustin ca bb Olivia nu creste bine? In 2luni si un pic a luat cca 700 g/luna, adica exact ca media copiilor. Normalul obisnuit fiind intre 500g/luna si 1000g/ luna. Ai 2 pediatre si ai introdus suplimentul de capul tau? Da vaccinul de 2 luni cauzeaza deseori inapetenta. Si ai grija cum gestionezi obsesia asta in devenire, sa nu distrugi apetitul natural al fetitei tale. Si da, am trecut si eu prin starile tale, am fost de aceeasi parte a baricadei. Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch) id="size1"> Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oana_lex82 Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 Nu-ti mai face griji..baietelul meu la fel a iesit cu 2880 din spital si la 3 luni abia avea 4500g..asa sunt unii copii, iau mai greu in greutate..nici acum nu e mancacios (are 2 ani si 12 kg)...nu te mai ingrijora, va creste..si eu imi faceam multe griji ,..al meu si la 6 luni abia daca manca 40-50 ml lapte la o masa..era sarbatoare...noi diversificarea am inceput- o practic la 1,4 ani pt ca pana atunci n-a acceptat nimik in afara de lapte...ce trebuia sa fac??/[q] Multa sanatate va doresc!![flo] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Mai 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 11, 2012 eu nu greutatea mi se pare problema la copilul tau ci faptul ca nu mai stie bietul ce mananca ai renuntat sa-i dai san .l-ai trecut pe nan,ai renuntat la nan si l-ai trecut pe Hipp ala..un copil de 2 luni care a incercat atatea e normal ca acum vomita,eu te sfatuiesc sa mergi la gastroenterolog daca regurgiteaza mult ptr ca cred ca i-ai dat stomacelul peste cap.. Draga mea faptul ca nu i-a in greutate ca la carte ar fi ultima problema cre sa te framante ,atat timp cat ia in greutate si e vesela,nu ai probleme e ff bine ,crede o mamica al carei copil a luat in 3 luni 800 de grame si dr ma batea la cap sa o trec pe lapte praf dar am continuat cu san si e sanatoasa nu am probleme,deci nu-ti mai fa griji si mergi si rezolva problema cu varsaturile[flo] si crestere usoara Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oanap85 Publicat Mai 12, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2012 nu am inteles de ce nu esti multumita de pediatri?ei trebuie sa te sfatuiasca cel mai bine ... Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristoiu Publicat Mai 12, 2012 Raport Distribuie Publicat Mai 12, 2012 Bebelusul meu are 1 luna si un pic si a ajuns la 5100 g. S-a nascut cu 3300 g si l-am scos din spital cu 3050 g. Deci a luat practic 2 kg in 5 saptamini. Ei bine, de curiozitate cind am ajuns acasa am scos cartea de sanatate a fetitei sa vad cum era ea. Nici vorba ca la aceeasi virsta sa fi avut greutatea asta, la 1 luna avea 3600 g si abia la 4 luni ajunsese la aceeasi greutate de 5400. Si tin minte ca tot timpul mi s-a spus ca ia in greutate foarte bine, totul e perfect. Pai si chiar e, are 3 ani si e perfecta. Deci bebelusul tau la 2 luni are o greutate ok, nu vad care e problema. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.