Rufus Publicat Iunie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Iunie 11, 2012 Daca primariile reabiliteaza termic blocurile, la solicitarile asociatiilor de proprietari, este posibil sa faca acelasi lucru pentru locuinte individuale? A facut cineva asa ceva? Multumesc! Rufus, Tora si iadele[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinag Publicat Iunie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Iunie 11, 2012 Rufus, am inteles ca nu exista temei legal pentru asta! La o discutie de acum cateva saptamani cu Chiliman l-am auzit cand spunea ca vrea sa extinda programul de reabilitare si la case dar a zis ceva de anul constructiei, nu l-am auzit bine si nici n-am intrebat ca nu m-a interesat... "La vita e bella" Explore Romania De mancare Dulciuri Din gradina mea Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CorinaDani Publicat Iunie 11, 2012 Raport Distribuie Publicat Iunie 11, 2012 nu cred ca se poate. nu stiu daca mai este valabila deducerea sumelor cheltuite pentru lucrari de reabilitare termica a locuintei (HG 1234/2004), la calculul impozitului pe venit. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.