Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dictionarul copiilor

Recommended Posts

M-am gandit sa fac un dictionar al copiilor, al limbajului lor de inceput. Ca sa zic asa limba lui Alex sau * alexiana * Toni= tee Suc=cut nicu= tatatuu Fane= pae Lia= iia Stafida= taia Mihaela= iaia Motocicleta= moto Banuiesc ca multe mamici or completa dictionarul meu, cu multe alte limbi[pup] Intreaba si vei primi un raspuns!
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Din "dictionarul" Ioanei: asica -vreau in brate sefsefsel -servetel api ia apa -vreau apa Totaca -Mc Donald's Springalani -Spring Time [url="http://community.webshots.com/user/tora97"]Rufus, Tora si iadele[/url][foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Simpatic subiectul asa ca ma bag si eu cu cateva "perle"[:D] Badana - banana Poto - moto Canion - camion Pu' - autobuz [alcool] Ate - lapte Atzie - Grazie Ar mai fi dar nu-mi amintesc acum. Pasim in noul an cu speranta ca va fi [cool] si distractia va continua in formula trio [bum] Povestea lui Ricky http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Am cate un dictionar de la fiecare din capcaunasi, compilat pe la 1,5 ani. Unul (1) are in jur de 200 de cuvinte, al doilea (2) in jur de o suta si ceva. Le-am ales pe cele mai haioase: apitolu = aspiratorul a tata = telefonul (adica alo tata) bubu = autobuzul cacololo = calculatorul papoiu = vaporul pusica = supica teta = tricicleta/motocicleta tataiu = tramvaiul (1) vava = tramvaiul (2) corcodilu (2) cacaia (1) = cacaca(2) = va las sa ghiciti din trei incercari [:D] Privind retrospectiv, este interesant ca primul dictionar este mai bogat in cuvinte, dar majoritatea sunt scurte (1-2 silabe) si mai stalcite, pe cand al doilea este aproape de doua ori mai scurt, dar cu o proportie mai mare de cuvinte lungi (3-4 silabe) sau cu toate literele corecte, inclusiv cele grele, gen r, p, b sau cele cu diacritice.

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

• Adaugă...